Acer Nitro 5 RTX 3070 laptopta renkler soluk görünüyor

Hocam kesinlikle sizlik bir durum, görüntü gayet normal, hatta sayenizde bu modelin ekranı konusunda hiç tereddütüm kalmadı artık, ekran iyiymiş gayet.

Kaliteli bir monitörden geçince biraz soluk görünebiliyor fakat sonradan alışıyorsun. Panelin tek eksiği inanılmaz ghostingli olması bu yüzden pek öneremiyorum Nitro serisini.

Hocam kesinlikle sizlik bir durum, görüntü gayet normal, hatta sayenizde bu modelin ekranı konusunda hiç tereddütüm kalmadı artık, ekran iyiymiş gayet.
ekran gayet iyimiymiş :D aslında windows ana ekranındayken ekran baya pasparlak bir sorun yok duruyor ama farklı farklı şeylere girdiğinde nedense farklı renklerde gözüküyor

ekran gayet iyimiymiş :D aslında windows ana ekranındayken ekran baya pasparlak bir sorun yok duruyor ama farklı farklı şeylere girdiğinde nedense farklı renklerde gözüküyor

Ayarlar > Sistem > Ekran > Parlaklık > Gösterilen içeriği ve parlaklığı en iyi duruma getirerek pilin geliştirilmesine yardımcı olun. Kısmını kapatmayı deneyin

sanırım alışacağım arkadaşlar. hdr^'den kaynaklı olduğunu da düşünüyorum. farklı sayfalarda farklı farklı görmemin sebebini. Bilgisayar genel olarak çok güzel çünkü grafik kalitesi de çok iyi. Bir kaç güne gözüm alışır sanırsam

Merhaba arkadaşlar bugün aldığım yerin teknik servisiyle görüştüm. Bana Hangi Windows sürümünü kurduğumu sordu bende Win11 Pro dedim. Bu iş için tasarlanan model olduğu için bilgisayarınızda sorun çıkaarabilir bu yüzden Home sürümüne geçin dedi. Format atmadan geçilebilir mi acaba

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı