Çözüldü Acer Nitro 5 şarj olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nebi68

Centipat
Daha fazla  
Hepinize selam arkadaşlar, Acer Nitro 5 AN515-58-544K cihazımda (11 aylık son 1 aydır böyle sorun yaşıyorum) var şarj almama sorunu var fişe takılı olmasına rağmen şarj olmuyor ve laptopun üzerindeki güç ve pil lambaları yanıp sönüyor. Servisi aradım cihazı görmemiz gerek dedi fakat hem uzak hem de smsinfocom hiç güvenli değil. Sizce ne yapmam lazım? Daha önce başınıza geldi mi veya çözüm öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Adaptörünüz bozulmuş. Aynı şey çok daha eski bir modelde başıma gelmişti. (R5 4600H GTX 1650 Ti) SMS infocomm benim laptopun 6500 TL ettiği dönemde adaptörle 5500 TL istemişti. Umarım daha düzgün bir fiyat çekerler. Sarı sitede benzer adaptöru yakınlarınızda bulursanız gidip deneme şartıyla satın almayı düşünebilirsiniz.

Önerin için teşekkür ederim dostum sağlam bir bilgisayarcıya götüreceğim adaptörün tamiri varsa ettirim yoksa mecburen yenisini alacağım. Servise göndermeye hiç gerek yok rezalet ötesi zaten. İyi günler ☺️
Merhaba. Adaptörünüz bozulmuş. Aynı şey çok daha eski bir modelde başıma gelmişti. (R5 4600H GTX 1650Ti) Sms infocomm benim laptopun 6500 TL ettiği dönemde adaptörle 5500 TL istemişti. Umarım daha düzgün bir fiyat çekerler. Sarı sitede benzer adaptöru yakınlarınızda bulursanız gidip deneme şartıyla satın almayı düşünebilirsiniz.

Merhaba. Adaptörünüz bozulmuş. Aynı şey çok daha eski bir modelde başıma gelmişti. (R5 4600H GTX 1650 Ti) SMS infocomm benim laptopun 6500 TL ettiği dönemde adaptörle 5500 TL istemişti. Umarım daha düzgün bir fiyat çekerler. Sarı sitede benzer adaptöru yakınlarınızda bulursanız gidip deneme şartıyla satın almayı düşünebilirsiniz.

Önerin için teşekkür ederim dostum sağlam bir bilgisayarcıya götüreceğim adaptörün tamiri varsa ettirim yoksa mecburen yenisini alacağım. Servise göndermeye hiç gerek yok rezalet ötesi zaten. İyi günler ☺️

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı