Acer Nitro 5 şarj süresi

NullVoid

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Acer Nitro 5 2022 almak istiyorum fakat Technopat incelemesinde pilde normal ofis kullanımının süresine 4 saat denmiş bu bana az geldi. Oyun oynamak dışında mühendislik bölümünde gün boyu okulda da kullanacağım için alacağım laptopun minimum 5 saat gitmesini isterim. Videodaki incelenen modelin işlemcisi 12700h. 12500h modelini alırsam bu şarj süresi uzar mı? Kullanan arkadaşlar da deneyimlerini paylaşırsa sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okula götürmeniz gerekiyorsa Intel EVO notebooklara bakın. Gaming laptoplara bakmanızı önermem çünkü hassas oluyorlar ve pilleri çabucak bitiyor. Metal kasalı kaliteli bir ultrabook alınabilir.

Şu Strix ekranını 2k yapmasalar gözüm kapalı alırım ama bir iki yıl sonra ekran kartı iş göremez diye korkuyorum hocam sağ olun yine de.

Okula götürmeniz gerekiyorsa Intel EVO notebooklara bakın. Gaming laptoplara bakmanızı önermem çünkü hassas oluyorlar ve pilleri çabucak bitiyor. Metal kasalı kaliteli bir ultrabook alınabilir.
Oyun oynamayı da istiyorum o yüzden gaming laptop bakıyorum teşekkürler yine de öneri için.

Şu Strix ekranını 2k yapmasalar gözüm kapalı alırım ama bir iki yıl sonra ekran kartı iş göremez diye korkuyorum hocam sağ olun yine de.

Oyun oynamayı da istiyorum o yüzden gaming laptop bakıyorum teşekkürler yine de öneri için.
R7 6800U'yu beklerdim ben bu durumda. Muhteşem bir APU performansı var. Gaming laptop size ayak bağı olur. Yine de siz bilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı