T turkrant654 Yoctopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Acer Nitro 5 sahibiyim. Intel Core i5 kullanıyorum. Valorant açtığımda neredeyse 80-90 dereceye ulaşıyor. Altına delikli leğen koydum ama hala ısınıyor.
Acer Nitro 5 sahibiyim. Intel Core i5 kullanıyorum. Valorant açtığımda neredeyse 80-90 dereceye ulaşıyor. Altına delikli leğen koydum ama hala ısınıyor.
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 10 1 Ekim 2023 #2 Normal. Zaten Nitro 5 kasası kaliteli bir kasa değil. Artı 1 Eksi
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.563 Makaleler 4 Çözümler 55 2 Ekim 2023 #3 Valorant işlemciyi yoran bir oyun. 80-90 Değerler normal. Leğen biraz saçma olmuş. Cihazı arkadan sağ ve sol tarafından 3 4 cm havaya kaldırın yeter. Artı 0 Eksi
Valorant işlemciyi yoran bir oyun. 80-90 Değerler normal. Leğen biraz saçma olmuş. Cihazı arkadan sağ ve sol tarafından 3 4 cm havaya kaldırın yeter.
KS KS T turkrant654 Yoctopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #4 atakanatlgn dedi: Normal. Zaten Nitro 5 kasası kaliteli bir kasa değil. Genişletmek için tıkla... Bence de.Zaten bunu geçen sene aldım ve şarj v.s sorunlar çok oluşmaya başladı. Bilgisayarımda çok bir ısınma olursa , bozulma türü şeyler olur mu? (zaten altına kitap koydum) hava alıyor yani.2 ay önce temizlettim havasızlıktan oldu diyorlar. Artı 0 Eksi
atakanatlgn dedi: Normal. Zaten Nitro 5 kasası kaliteli bir kasa değil. Genişletmek için tıkla... Bence de.Zaten bunu geçen sene aldım ve şarj v.s sorunlar çok oluşmaya başladı. Bilgisayarımda çok bir ısınma olursa , bozulma türü şeyler olur mu? (zaten altına kitap koydum) hava alıyor yani.2 ay önce temizlettim havasızlıktan oldu diyorlar.