Acer Nitro 5 Valorant'ta 96 dereceyi görüyor

Cevik_iki

Centipat
Daha fazla  
Elimde bu bilgisayar var az önce FPS testi için Valorant'ı indirdim eğitim aşamasında iken bilgisayar 96 dereceleri gördü. Aşırı canım sıkılıdı, bilgisayarı yeni aldım acaba yapmam gereken ayarlar var mı?

Dosya Ekleri

• photo_2024-08-03_11-27-12.jpg
    photo_2024-08-03_11-27-12.jpg
    150,7 KB · Görüntüleme: 55
Elimde bu bilgisayar var az önce FPS testi için Valorant'ı indirdim eğitim aşamasında iken bilgisayar 96 dereceleri gördü. Aşırı canım sıkılıdı, bilgisayarı yeni aldım acaba yapmam gereken ayarlar var mı?

Laptop normal. Soğutucu alabilirsin. Yada undervolt yapabilirsin

Hocam şu konuda bayağı bir mesaj var bir bak istersen:

Hocam şu konuda bayağı bir mesaj var bir bak istersen:
Aynı şey değilki o konuda yük altında değilken 95 derece oluyor yük altında bu sıcaklıklar normal.

NitroSense uygulamasından fan ayarlarınızı oyuna girerken Turbo'ya çekin hocam.

Yaz ayında olduğumuz için sıcaklıklar aşırı çıkabiliyor. Şu adımları deneyin.
  • Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatın.
  • Fanları Max'a alın.
  • Laptopun altından 3cm falan yukarı kaldıracak şekilde bir şeyler koyun ki hava akışı sağlansın.
  • Nitro Sense uygulamasında performans mod 100 dereceye kadar çıkarır. Otomatik modda kalır ise 92 dereceyi geçmez. Çok fazla bi fps farkı olmaz valorantta o yüzden otomatik mod daha iyi olacaktır.
Ekstra stock macun veya herhangi bir macun süreceksin ama macun illaki pump out yapacak ve etkisi kalmayacak. PTM7950 Termal ped ile bu sorun çözülebiliyor. Bu konuya bakabilirsin.

Konu 'Acer Nitro 5'te Honeywell PTM7950 termal ped incelemesi' Acer Nitro 5'te Honeywell PTM7950 termal ped incelemesi

İşlemci gücünü biraz kısıtlayın çok performans farkı olmaz ama sıcaklıklar bayağı düşer.

Birde afterburner indirip deneyin bende asus ai suite den bakıyordum 10 derece yanlış gösteriyordu sıcaklığı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı