Acer Nitro 5 ve 16 farkı nedir?

• Konuyu başlatan KMDS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 623
Bütçe
30-35k

KMDS

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Herkes genel olarak Acer Nitro 16 önerdiği için ondan almaya karar vermiştim fakat ikinci el ürünlere bakarken Acer Nitro 5 serisiyle karşılaştım ve bunun da özelliklerinin gayet güzel olduğunu fark ettim. Aradaki fark nedir ve sizce Nitro 5 de kullanılabilir mi?

Nitro 5 bütçe dostu düşük kalite, nitro 16 ortalama fiyatlı iyi kalite ürünler.
düşük kaliteden kastınız nedir? baktığım ilanda bunlar yazıyor ve nitro 16'nınkilerde bu tarzdı sanırım. (nitro 15 yazmış ama fotoğraflarda nitro 5 kutusu var sanırım yanlış yazmış)
1756825693657.png

Nitro 5: Çok ısınır, fanları yüksek sesle çalışır, kasa ortalamadır, panel 40ms 144 Hzdir.

Nitro 16: Sıvı metal macunla ısınmaz, fanları performans modunda ortalama ses çıkartır, kasa premiumdur. Panel 3 ms 165Hzdir.

düşük kaliteden kastınız nedir? baktığım ilanda bunlar yazıyor ve nitro 16'nınkilerde bu tarzdı sanırım. (nitro 15 yazmış ama fotoğraflarda nitro 5 kutusu var sanırım yanlış yazmış) Eki Görüntüle 2567696
Acer Nitro 5 bu. Nitro 15 ne ya 🤣 V 15 falan mı acaba.
*Şimdi baktım,V 15 Intel 13.nesil kullanıyor, V 15 olamaz.

Nitro 5: Çok ısınır, fanları yüksek sesle çalışır, kasa ortalamadır, panel 40ms 144 Hzdir.

Nitro 16: Sıvı metal macunla ısınmaz, fanları performans modunda ortalama ses çıkartır, kasa premiumdur. Panel 3 ms 165Hzdir.
genel olarak üniversitede kullanacağım yurt işi belirsiz ama gidersem büyük ihtimalle orda akşamları oyun oynarım büyük ihtimalle tlou2 cyberpunk indireceğim oyun için 3-4 saat arası kullanmam ısı problemi yaratırmı?

Ne kadar istiyor? Bütçeye göre daha iyileri vardır.
28.5 diyor 8 ay garantisi var birde 28e acer nitro 16 satıyor bir adam ama onun garantisi bitmiş kendi 3 aylık garanti veriyorda bilemedim garantisi bitilene kadar kullanılmış laptop alasım pek yok 8k eklerim sıfırını alırım

genel olarak üniversitede kullanacağım yurt işi belirsiz ama gidersem büyük ihtimalle orda akşamları oyun oynarım büyük ihtimalle tlou2 cyberpunk indireceğim oyun için 3-4 saat arası kullanmam ısı problemi yaratırmı?

28.5 diyor 8 ay garantisi var birde 28e acer nitro 16 satıyor bir adam ama onun garantisi bitmiş kendi 3 aylık garanti veriyorda bilemedim garantisi bitilene kadar kullanılmış laptop alasım pek yok 8k eklerim sıfırını alırım
36k yapabilirsen bütçeni bunu kaçırma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı