Dizüstü BIOS'larında bu işlemler kısıtlı oluyor genelde, artırma ve azaltma olayı yapılamıyor diye biliyorum. O eksik olan belleği dahili ekran kartı kullanıyor.
Bu imkansız. Dahili ekran kartına da bellek ayırmak zorunda.
evet hocam model doğru, bunu azaltmanın yolu yok mu diyorsunuz yani?Acer Nitro AN515-42 mi?
hocam ayırsın ayırsın da zaten laptopta ekran kartı var benim istediğim en az miktarda ayırsınBu imkansız. Dahili ekran kartına da bellek ayırmak zorunda.
öyle ise çok üzücü zaten 8 gb ram bu günlerde yetersiz birde bana kalan 7 gb ram 1 gb bomboş duruyorDizüstü BIOS'larında bu işlemler kısıtlı oluyor genelde, artırma ve azaltma olayı yapılamıyor diye biliyorum. O eksik olan belleği dahili ekran kartı kullanıyor.
Evet hocam model doğru, bunu azaltmanın yolu yok mu diyorsunuz yani?
Hocam ayırsın ayırsın da zaten laptopta ekran kartı var benim istediğim en az miktarda ayırsın
Öyle ise çok üzücü zaten 8 GB RAM bu günlerde yetersiz bir de bana kalan 7 GB RAM 1 GB bomboş duruyor
Ram miktarını 16GB yaptıktan sonra "iyi ki" diyeceksin.hocam ayırsın ayırsın da zaten laptopta ekran kartı var benim istediğim en az miktarda ayırsın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.