Acer Nitro 5 vs. Abra A5 v15.10 15, 6"

 

MSI çok iyi ama RAM sorunum olacak sanal makine çalıştıracağım üzerinde 3 tane.
Yorumlar için teşekkür ederim herkese kararımı yarın vereceğim. Yarına kadar yorumlara ve tavsiyelere açığım. 😊
Acer kullanan var mıydı forumda başka?
 
Son düzenleme:
Eski bilgisayarım Acer Nitro 5'ti ve gayet güçlü bir bilgisayardı. Döneminin en iyi F/P bilgisayarlarından biriydi, hala da öyle. Eski kasasında malzeme biraz kalitesizdi ve tuşlarda soyulmalar oluyordu fakat bu sorunları muhtemelen yeni kasada çözmüşlerdir. Sonuçta o dönemde oyun bilgisayarı sektörüne yeni girmişlerdi. Onun dışında gayet güçlü bir bilgisayar. Günümüz orta-üst oyunları çok rahat açar. O bilgisayar benim 3 yıl çok işimi gördü. Size de öneririm. Kesinlikle Monster'dan daha iyi.
 
Eski bilgisayarım Acer Nitro 5'Ti ve gayet güçlü bir bilgisayardı. Döneminin en iyi F/P bilgisayarlarından biriydi, hala da öyle. Eski kasasında malzeme biraz kalitesizdi ve tuşlarda soyulmalar oluyordu fakat bu sorunları muhtemelen yeni kasada çözmüşlerdir. Sonuçta o dönemde oyun bilgisayarı sektörüne yeni girmişlerdi. Onun dışında gayet güçlü bir bilgisayar. Günümüz orta-üst oyunları çok rahat açar. O bilgisayar benim 3 yıl çok işimi gördü. Size de öneririm. Kesinlikle Monster'dan daha iyi.

Satmak istersek ne kadar fark eder yani kayıp Monster'a göre fazla mı olur?
 
Yakın zamanda bilgisayar alacağım ama iki seçenek arasında kaldım. Acer kullanan var mı? Hangisini almalıyım?



Acer.
 
Maalesef kendimiz RAM Upgrade'i yapamıyormuşuz Acer tarafında. Ekte mevcut dönülen cevap o nedenle sanırım eleyeceğim Acer'i.
 

Dosya Ekleri

  • sss.PNG
    sss.PNG
    40,3 KB · Görüntüleme: 21

Geri
Yukarı