Acer Nitro 5 vs. Abra A5 v15.10 15, 6"

Hocam burada herkes Acer alın diyor siz hala Monster düşünüyorsunuz eskiden Monster iyiydi ama şu an çok kötü o yüzden asla alınmaz.
Arkadaş haklı eskiden MSI anakartları kullanırlardı şimdi ise Casper anakartı kullanıyorlar. Anakartınız yanınca da bilgisayar parası kadar para bindiriyorlar.

Nitro 5 tokat manyağı yapar.

Kasa, soğutma, Acer garantisi ;)

Daha önce hiç garanti sıkıntısı yaşadınız mı? Kasası olsun klavye hissi olsun nasıldır? Excalibur da düşündüm ama onu yazmadım. Onun hakkında fikriniz var mı?

Daha önce hiç garanti sıkıntısı yaşadınız mı? Kasası olsun klavye hissi olsun nasıldır?
Ürün güzel bir ürün ama forumda kullanan birini tanımıyorum maalesef. Garantisi iyi diye biliyorum.
Excalibur da düşündüm ama onu yazmadım. Onun hakkında fikriniz var mı?
Rezalet kasalar kullanıyorlar ve garantileri kötü. Önermem.

Daha önce hiç garanti sıkıntısı yaşadınız mı? Kasası olsun klavye hissi olsun nasıldır? Excalibur da düşündüm ama onu yazmadım. Onun hakkında fikriniz var mı?
Excalibur alacağınıza paranızı doğrudan çöpe atmayı düşünebilirsiniz. Çünkü parayı atarsanız kurtulursunuz ama Excalibur alırsanız bir ömür derdi başınızdan gitmez :D

Ürün güzel bir ürün ama forumda kullanan birini tanımıyorum maalesef. Garantisi iyi diye biliyorum.

Rezalet kasalar kullanıyorlar ve garantileri kötü. Önermem.

Anladım üstat teşekkür ederim peki farklı bir cihaz var mı önerebileceğiniz Max 9-10 bin civarı?

Daha önce Abra v15.6.3 kullandım tam bir rezaletti. Gerçekten kasası çöp, paranızla rezil eder sizi öyle bir kasa. Bu arada çok sorun yaşadım, bir kez değişim yaptılar onda da aynı problemler oldu ve 7 ay sonra paramı aldım. Şimdi de Acer Nitro 5 kullanıyorum yazdığınız modelin aynı kasası fakat özellikleri farklı tabii ki. Kesinlikle Abra kasasından açık ara önde.
İkisini de deneyimlemiş biri olarak Acer alın derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı