Acer Nitro 5 vs Excalibur G870

Bütçe
32000-38000

Sencer24

Picopat
Daha fazla  
RTX4050 16 GB RAM Acer Nitro 5 ile RTX4060 32 GB RAM Casper Excalibur arasında kaldım. Arada 8 bin lira fark var. Casper özelliklerine göre fiyatı uygun ama aradaki farkı verip Casper geçmeye değer mi emin olamıyorum.
Aradığım özellikler; güncel oyunları oynatabilmesi, malzeme kalitesi ve uzun ömürlü dayanıklı olması, servis kalitesi de önemli tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX4050 16 GB RAM Acer Nitro 5 ile RTX4060 32 GB RAM Casper Excalibur arasında kaldım. Arada 8 bin lira fark var. Casper özelliklerine göre fiyatı uygun ama aradaki farkı verip Casper geçmeye değer mi emin olamıyorum.
Aradığım özellikler; güncel oyunları oynatabilmesi, malzeme kalitesi ve uzun ömürlü dayanıklı olması, servis kalitesi de önemli tabii.
36'ya 4060 Nitro 5 veya 4060 Victus alabilirsiniz. G870 onermem.

Hocam cihazların linkini atabilir misiniz

RAM'min 16 ve SSD 1TB olması gerekiyor hocam, Casper 38,700 liraya 32 RAM veriyor Acer'de muadil fiyatı yüksek. G870 önermeme sebepleriniz neler?
Anakart arızası, 20klık cihazlar ddr5 olmuşken 40k bandında ddr4 le gelmesi, ısınma problemleri, kötü bios yazılımı, kötü ekran vs.

16 RAM 1TB SSD ile başka öneriniz var mı hocam. Bir de RAM 8 olsa çok fark eder mi?

"Acer i7 12650H 16 DDR5 RAM 1TB SSD RTX4050" ben bu ürünü 32000 TL'ye alabiliyorum şu an ama malzeme kalitesi kötü gibi geldi. Bu özelliklerde başka öneriniz var mı?
Hocam attığım loq alınabilir ram ssd takviyesi yapar yolunuza bakarsınız. Victus alınabilir ama ekranı kötü casperda olduğu gibi. Nitro 5 16 ram daha alır casperla aynı fiyata getirirsiniz her türlü tokarlar nitro 5. Ama bana 4050 yeter diyorsanız şu cihazdan başkasına bakmayın mobile özel 31k ya düşüyor Acer Nitro 16 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Hocam attığım LOQ alınabilir RAM SSD takviyesi yapar yolunuza bakarsınız. Victus alınabilir ama ekranı kötü Casper'da olduğu gibi. Nitro 5 16 RAM daha alır Casper'la aynı fiyata getirirsiniz her türlü tokarlar Nitro 5. ama bana 4050 yeter diyorsanız şu cihazdan başkasına bakmayın Mobile özel 31k ya düşüyor Acer Nitro 16 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bunu da bayağı beğendim hocam ama Nitro 5'te 16 RAM ve i7 12650H işlemci var senin attığın üründe i5 13500H var 8 RAM var.
Uzun vadede oyun ve iş için hangisi iyidir 8 RAM yeterli olur mu ve işlemci i5 13.nesil ama hangisi daha iyidir? Malzeme kalitesi nasıldır ve genel olarak bu 2'si arasında hangisi avantajlıdır?
Yardımın için teşekkürler hocam şimdiden.

Hocam attığım loq alınabilir ram ssd takviyesi yapar yolunuza bakarsınız. Victus alınabilir ama ekranı kötü casperda olduğu gibi. Nitro 5 16 ram daha alır casperla aynı fiyata getirirsiniz her türlü tokarlar nitro 5. Ama bana 4050 yeter diyorsanız şu cihazdan başkasına bakmayın mobile özel 31k ya düşüyor Acer Nitro 16 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ve mobilde indirimi bulamadım da onu nasıl yapıyoruz hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı