Acer Nitro 5 vs IdeaPad Gaming 3

Bütçe
20000

3ms olanları söyleyecek tabii ki, çünkü 3ms iddalı bir özelliktir. 25 ms standart bir ekran işte, görüntü veriyor, iddası da yok. Göz önünde tutulmak zorunda değil.

Nvidia Menüsünde de maksimum 85 watt olarak mı görünüyor ekran kartı, bataryayı %80 den sonra sarj etmeme özelliği mevcut mu?

Nvidia Menüsünde de maksimum 85 watt olarak mı görünüyor ekran kartı, bataryayı %80 den sonra sarj etmeme özelliği mevcut mu?
85 watt. %80 üzeri şarj etmeme özelliğini bulamadım ayarlarda. Var mı yok mu emin değilim.

Dosya Ekleri

• GPU.png
    28,7 KB · Görüntüleme: 32
Şarj durdurma varmış hocam Lenovo Vantage üzerinde. %75-80 'de durduruyor. Bu arada eğer bütçen yetiyorsa 3060 veya 4050 ekran kartlı pc al ilerisi için. Benim
Sağlam çalışsın, bozulmasın idare eder her türlü, yukarıya çıktıkça 2 daha koyayım şunu alayım diyor insan. Bugün normalde tuf serisi bir laptop alacaktım alacağım sırada 29 bin oldu vazgeçtim bende, hayırlısı buymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…