Acer Nitro 5 vs Lenovo Ideapad vs HP Pavilion Gaming

carbonoit

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç gündür başlık açtım ve yorumlar geldi. Sonunda şu üç bilgisayara indirdim sayıyı. Sizce?
Beni uzun süre üzmesin.

Hayır hocam. Nitro'nun 144Hz ekranı var. Lenovo'yu kesinlikle önermem. Ben ısınma sorunu yüzünden iade ettim onu. Bu üçü arasından kesinlikle Acer'i öneririm.
Hocam lenovo ısınma sorununu kullanıcılara sordum. Turbo fanla güzel soğutuyor dedi birisi gta 5 yağ gibi akıyormuş. batarya kısmı normal olarak ısınıyor ama işlemci ve ekran kartının olduğu kısım çok iyi soğuyor dedi. Öyle olabilme şansı var mı?

Hocam Lenovo ısınma sorununu kullanıcılara sordum. Turbo fanla güzel soğutuyor dedi birisi GTA 5 yağ gibi akıyormuş. Batarya kısmı normal olarak ısınıyor ama işlemci ve ekran kartının olduğu kısım çok iyi soğuyor dedi. Öyle olabilme şansı var mı?

Hocam bende i5 10300H+GTX1650 Ti olan modeli vardı. Gayet hafif ve yakışıklı bir makine. Oyunlarda sorun yok. Arkadaşın dediği gibi GTA 5'te yağ gibi akıyor ancak bende klavyenin sol tarafı ve orta tarafı aşırı ısınıyor ve elimi rahatsız ediyordu. Sol taraf buz gibi orada da fanlar (2 fan yan yana biri öbüründen küçük(açtım baktım)) var. Iki kişi daha ısınma konusunda yazdı Technopat'ta.

Hayır hocam. Nitro'nun 144Hz ekranı var. Lenovo'yu kesinlikle önermem. Ben ısınma sorunu yüzünden iade ettim onu. Bu üçü arasından kesinlikle Acer'i öneririm.

@men0fhonor hocamızın konusunu takip edenlerden biriyim Lenovo'nun HZ değeri yüksek diye tavsiye etmiştim ancak Acer 144Hz imiş bende o yüzden bende Acer diyorum. Hocam Acer'e de çok güvenemiyorum 2019 modelini kullandım 2 3 gün kadar yarım saat CS oynadım işlemci 92 dereceyi gördü ki Turbo fan da açıktı.

Hocam geçen seneki modellerde ısınma sorunu mevcuttu bende biliyorum. Cihaz TV R5 4600H+GTX 1650 Ti olan Nitro 5'i alıp incelemişti ve ısınma sorunu yoktu. Geçen günlerde Technopat'ta bir Nitro 5 inceledi onda da ısınma sorunu yoktu. Bu modelde de olacağını zannetmiyorum. 4 tane tahliye çıkışı mevcut bu modelde. Bu modeli almayı düşünüyorum alırsam kendi çapımda incelerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı