Evet, fanboyda olduk. Bakayım neler olmuşum;
25 ms panel fanboyu
Excalibur fanboy
Monster hateri
HP fanboy
Acer fanboy
Asus çalışanı
Asus fanboy
Lenovo fanı da olacağım umarım, yakında bana bunu da verirler herhalde. Pentium cihazla aynı tasarımı kullanan Legion alabilirsin.
İmzaya ve açıklamaya baktım, ciddi alınacak biri olmadığı tekrar hatırladım. Hem yardım alıp hem de toxic demeye devam edebilirsin, yaşın da çok büyük değil muhtemelen.
İmzaya ve açıklamaya baktım, ciddi alınacak biri olmadığı tekrar hatırladım. Hem yardım alıp hem de toxic demeye devam edebilirsin, yaşın da çok büyük değil muhtemelen.
Aynen dostum laf bulamayınca yaş muhabbeti yap 18 yaşındayım daha genç olabilirim bana tutup yardım isteyip toxiclik yapıyor demişsin dün sen 2 cihazı atıp rog fanboylugu yapmadın mı burda
Çocuk gibi a1 derece seviye de tartıştırıyorsunuz insanı, biri laptopun 80 derece çalışmasını bekler diğeri açıklamasında nitro 5 hayatım olmuş yazıp başkasına fanboy der
Aynen dostum laf bulamayınca yaş muhabbeti yap 18 yaşındayım daha genç olabilirim bana tutup yardım isteyip toxiclik yapıyor demişsin dün sen 2 cihazı atıp rog fanboylugu yapmadın mı burda
Çocuk gibi A1 derece seviye de tartıştırıyorsunuz insanı, biri laptopun 80 derece çalışmasını bekler diğeri açıklamasında Nitro 5 hayatım olmuş yazıp başkasına fanboy der
Biri üst segment, diğeri giriş. Nitro daha mı kaliteli diyeyim?
Kardeşim, ROG 4000 Nitro'dan "panel, kasa, soğutma" olarak üstün. Aralarında maksimum 10-15 FPS donanım farkı oluyor zaten. F15 100 FPS bekleyen adam bana donanımlar arasında ki farkı mı söylüyor?
Çocuk gibi A1 derece seviye de tartıştırıyorsunuz insanı, biri laptopun 80 derece çalışmasını bekler diğeri açıklamasında Nitro 5 hayatım olmuş yazıp başkasına fanboy der
Biri üst segment, diğeri giriş. Nitro daha mı kaliteli diyeyim?
O zaman Nitro yerine başka cihazla atsana dostum ya da konu açma baksana 4050 yazan adamı küçük düşürüyorsun madem ROG STRIX fanboyusun boşuna tartışma burada hazır ASUS'tan soğuyorum senin yüzünden.
O zaman Nitro yerine başka cihazla atsana dostum ya da konu açma baksana 4050 yazan adamı küçük düşürüyorsun madem ROG STRIX fanboyusun boşuna tartışma burada hazır ASUS'tan soğuyorum senin yüzünden.