Acer Nitro 5'e Windows 11 nasıl kurulur?

ExpertMorder

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Technopat'ın kurulum videosu var ama ben Windows 11 bilgisayarcıda kurdurdum lakin sıkıntılı herhalde. Kendim Windows 11 resmi sitesinde USB'ime kurulum dosyalarını eksiksiz yükledim.

Intel VDM diye bir şey varmış bunu da mı atmam gerek acaba? USB BIOS'ta görüyor SSD herhalde kurulum ekranında görür diye düşünüyorum.

Microsoft üstündeki Windows 11 yükleme aracı ile USB oluşturmanız yeterli, başka bir şeye gerek kalmıyor.

Bir şey olmaz da sizin baştaki sorununuzu anlamadım, biraz daha detay verir misiniz?

ben windows 11 kurdurdum bilgisayarcıya single language versiyonu her neyse microsoft hesabımla kullanıcı girişi yapmak istiyorum ama olmuyor izin vermiyor aygıt yöneticisine yönlendiriyor orada windows 10nun bu sürümü bunu desteklemez diyor updatelerin bazılarını almadı yüklemeyemedi hata verdi. windows 11 inernetten aldım retail key 100 tlliklerden.

şimdi kendim kurucam.

Ben Windows 11 kurdurdum bilgisayarcıya Single Language versiyonu her neyse Microsoft hesabımla kullanıcı girişi yapmak istiyorum ama olmuyor izin vermiyor aygıt yöneticisine yönlendiriyor orada Windows 10'nun bu sürümü bunu desteklemez diyor Update'lerin bazılarını almadı yüklemeyemedi hata verdi. Windows 11 inernetten aldım Retail key 100 tlliklerden.

Şimdi kendim kuracağım.

Bilgisayarcılar şaşırtmıyor hiç, kendiniz kurun yine sorun olursa konu açarsınız.

Ben Windows 10 kurulum USB kendim hazırladım ama maalesef bu bilgisayar ve driverları sadece Windows 11 destekliyor:Destek | Acer Türkiye

Bende ek klavye mouse da yok format atarsam klavye çalışır inşallah.

Windows 11 için atmıştım yukarıda, touchpad çalışmayabiliyor bazı bilgisayarlarda. Klavye çalışır. Windows 11 key almıştınız bir de neden 10 kurdunuz bir daha?

Ssd gormedi ya vmd dediğiniz şey hangi dosya?

@Astiva vmd kurdum usbye yine ssd görmedi ya Destek | Acer Türkiye hangisi ssd driveri söyleyebilir misin?

@Recep Baltaş recep bey sizi etiketlemek istemezdim ama işin içinden çıkamadım bu bilgisayara temiz windows 11 nasıl kurabilirim videoda ki gibi de yaptım olmadı. Vmd kurdum Flash Belleğe gene sdd görmedi ssd micron m2.

Dosya Ekleri

• 20230224_184605.jpg
    20230224_184605.jpg
    111,5 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
@Astiva vmd kurdum USB'ye yine SSD görmedi ya Destek | Acer Türkiye hangisi SSD driveri söyleyebilir misin?

Yanlış görmüyorsam burada SSD driveri yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki gibi yapınca yine olmuyor değil?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı