Acer Nitro 5'te fanı maksimumda kullanmak sıkıntı yaratır mı?

CordiB

Hectopat
Acer Nitro 5 kullanıyorum. AAA oyunlarda otomatik fan hızında CPU: 88-92 arası GPU: 70'lerde geziyor, fan hızını maksimuma aldığımda CPU: 72-74 GPU: 68 arasında seyretmekde. Oyun oynarken uzun süre fanları maksimumda kullanmak uzun vadede sıkıntı yaratır mı?

Acer Nitro 5 kullanıyorum. AAA oyunlarda otomatik fan hızında CPU: 88-92 arası GPU: 70'lerde geziyor, fan hızını maksimuma aldığımda CPU: 72-74 GPU: 68 arasında seyretmekde. Oyun oynarken uzun süre fanları maksimumda kullanmak uzun vadede sıkıntı yaratır mı?
Yaratmaz, kullanma diye mi var o özellik?

Hocam sadece fazla ses yapar onun dışında sıcaklıklar çok iyi hatta belki bilgisayarın ömrünü bile uzatabilir. Ama süpürge gibi toz çeker

hocam toz uzun süre sonra sıkıntı olur. havalandırma radyatörleri tıkanır ve sıcak hava dışarı çıkamaz. böylece sistem ısınır. ama toz bilgisayarın bulunduğu ortama bağlıdır.
Anladım hocam yardım eden tüm arkadaşlara da teşekkürler tozda sıkıntı olmaz sanırım.

Hocam toz uzun süre sonra sıkıntı olur. Havalandırma radyatörleri tıkanır ve sıcak hava dışarı çıkamaz. Böylece sistem ısınır. Ama toz bilgisayarın bulunduğu ortama bağlıdır.

Anladım hocam biraz daha ortama dikkat etmekte fayda var yani. 4000RPM'den 6000 RPM'e çıkıyor maksimum da toz artışı artsa bile zaten normalde de kacari yok gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı