Çözüldü Acer Nitro AN16-41 ekran bozulması ve siyah ekran sorunu yaşanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xSedatTR

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB DDR5 ram
SSD veya HDD modeli
Hynix SSD 512GB
Ekran kartı
RTX 4070
Anakart
Radeon 780M
İşlemci
AMD Ryzen 7 7840HS
Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce laptopumu aynı sebeplerden dolayı servise gönderdim.
Bilgisayarımı 2 hafta önce servisten aldım ve laptopta donanımsal bir sorun olmadığını söylediler.
Ancak halen aynı sorunları yaşıyorum. Donanımsal sorun yoksa neden bunlar olmaya devam ediyor?
1 hafta önce destek ile iletişime geçtiğimde tekrar servise göndermem gerektiğini söylediler.

LAPTOP MODELİ: ACER NITRO AN16-41-R1PR

DXDIAG dosyasını konuya yükledim.
Güvenilirlik izleyicisinin fotoğrafını konuya yükledim.
BIOS güncel.
Başka istediğiniz bir şey olursa yükleyebilirim.

Sorun 1: Siyah Ekran
Bilgisayar fişe takılı olmadığında ve şarj %30 civarına düştüğünde bilgisayar siyah ekran veriyor. Belli bir süre sonra da ekran kendi kendine açılıyor, pil bitene kadar bu birkaç kez oluyor. Ayrıca aynı pil seviyelerine düştükten sonra bilgisayar aşırı yavaşlıyor.

Sorun 2: Ekran Bozulması
Yine şarja takılı olmadığında ve pil seviyesi düşük olduğunda tam ekran sayfalarda bozulmalar oluyor ve bunlar hiç durmadan devam ediyor. Bu durumdan dolayı laptop fişe takılı değilken sekmeleri tam ekranda kullanamıyorum.

Sorun 1:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sorun 2:

1731095816068.png

Host Process for Windows Services çok fazla hata vermiş. (50-100 arası, çoğu StoreAgentDownloadFailure1. ayrıca StoreAgentInstallFailure1 AppxDeploymentFailureBlue de var)

1731095823441.png

Dosya Ekleri

• DxDiag.txt
    145,8 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun yazılımsal'a benziyor DDU ile driverları sil sonra tekrar yükle. Bende yaşadım ama bende çözüldü.
Sorun yazılımsal'a benziyor DDU ile driverları sil sonra tekrar yükle. Bende yaşadım ama bende çözüldü.

Çözüm
tamamdır, şimdi DDU'yu indirip bütün driver'leri sileceğim.

AMD ve NVIDIA sürücülerini tekrardan kurdum. Ses sürücülerini silmedim, gerek var mı ?

Son düzenleme:
Tamamdır, şimdi DDU'yu indirip bütün Driver'leri sileceğim.

AMD ve NVIDIA sürücülerini tekrardan kurdum. Ses sürücülerini silmedim, gerek var mı?

Ses sürücüleri önemli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı