Acer Nitro AN512-52 Alınır Mı?

AstroQ

Kilopat
Makaleler
1
Bilgisayar mühendisliği için 5000 TL civarı laptop arıyordum. Monster, Hp gibi markalara baktım ancak dikkatimi bu model çekti özellikle 12GB ram, ssd ve 144hz panel dikkatimi çekti ancak piyasada çok fazla Acer Nitro modeli var ve güvenemedim. Sizce bu model alınır mı? Ekranın 30ms olduğuna dair söylentiler var ancak hiçbir resmi sitede bilgi bulamadım. Isınma ve ekran konusunda sıkıntı yaratır mı?

Ekran tazeleme oranının 144Hz olması çok güzel fakat bu ekrana görüntüyü sağlayacak ekran kartı pek güçlü değil, sınırlı oyunlarda bu FPS'leri alabilirsiniz. Yorumlarına baktım ama çoğu kişi soğutmadan şikâyetçi.
Monster'ın modellerine yönelebilirsiniz, ayrıca 9. Nesil Intel Core işlemcilerle beraber geliyor.

Abra A5 V15.2 (6.199TL)

Bütçenizi aşıyor fakat diğer modellerin hepsi GTX 1050 ile geliyor. Bu GTX 1660'lı model biraz daha pahalı, dilerseniz diğer modellere bakın i5 9300H ve 1050 içeren modeller istediğiniz fiyattan başlıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı