Acer Nitro AN515-43-R00B içinde ki RAM markası nedir?

Evet hocam haklısınız siz de ama 2 aydır laptop araştıyordum ve kafayı yemiştim artık, hem fiyatlar, hem de yapılan yorumlar. Dell, HP, Monster, Asus, Lenovo.. bütün laptopların beğeneni ve beğenmeyeni var. O yüzden bir sabah uyandığımda piyasaya göre ucuz ve performans olarak beni idare edecek bir laptop bulduğuma karar verdim ve satın aldım. Yani şu an F/P olarak piyasadaki en iyi laptop bence.

Bu arada madem kapağını açınca garantisi bozuluyor insanlar nasıl bilgisayarın bakımını, temizliğini yapacak?
Yetkili servis ile görüştüm ürünün sadece bir adet M2 sata SSD portu bulunmaktadır dediler.
Termal macun, temizlik ve upgrade için yetkili servise gönderebilirsiniz dediler.
Ben bu modeli almaktan vazgeçtim çünkü SSD'ler çok pahalı ve benim depolama alanına ihtiyacım var 1TB SSD 1000 TL 8 GB RAM 300 TL toplam 7500TL eder. Onun yerine Acer Nitro 5 AN515-43-R7KR almayı düşünüyorum RAM ile beraber 6300 TL'ye mal olacak. Bu arada yeni fark ettim stokları bitmiş almayı düşündüğüm modelin inşallah yenileri gelir.

Son düzenleme:
Peki kaç pin taktığınız ram? Mesela 260 pin gibi.

Peki kaç pin taktığınız RAM? Mesela 260 pin gibi.

Hocam alırken zaten aldığım sitedeki arkadaşlar yardımcı oldu pin dediğinize nereden bakılıyor bilmiyorum zaten 1 haftayı geçti takalı gayet uyumlu çalışıyorlar oyunlarda güzel FPS'ler alıyorum.

@cancuva teşekkürler.
@cancuva Crucial 8GB 2400MHz DDR4 SODIMM Basics Series CB8GS2400 266TL bu ürün çalışır galiba?

Yani çalışır ama ben uyumluluk açısından Kingston takılı olduğu için Kingston tercih ettim ayrıca 2666 MHz takılıydı 2400 çalışıyor ama ileride 2666 çalıştıracak olmasa koymazlardı.

Sanırım çok büyük ihtimal ile Crucial marka RAM'ler.
Hayır değil sk hynix markası. Bugün ram ekledim eklerken baktım
Bende 8gb ram taktım 2400mhz e düştü sende de oldu mu aynı durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…