Acer Nitro AN515-43-R00B içinde ki RAM markası nedir?

Hocam bende diyorum ki bazı ülkelerde bir taneye vidaya Acer logosu takıp oranın delinmesi durumunda direkt garanti dışı durumu oluyor yani kimse sen vidayı aşındırmışsın garanti dışı bırakıyoruz diyemez Acer bu konuda çok yanlış yaklaşıyor olaya bilinçsiz hareketleri önlemek amacıyla muhtemelen.
Ayrıca ben Acer aldıktan sonra fark ettim ama çok kötü bir garanti servisi var klavyesi bozulan adama 8000 TL fiyat çıkarmışlar ben olsam garanti anlamında daha iyi bir firma düşünürüm laptop güzel ama teknolojik ürün şans işi üründe sıkıntı olduğunda koşulsuz teslim edebileceğiniz servis olmalı :)
Evet hocam haklısınız siz de ama 2 aydır laptop araştıyordum ve kafayı yemiştim artık, hem fiyatlar, hem de yapılan yorumlar. Dell, HP, Monster, Asus, Lenovo.. bütün laptopların beğeneni ve beğenmeyeni var. O yüzden bir sabah uyandığımda piyasaya göre ucuz ve performans olarak beni idare edecek bir laptop bulduğuma karar verdim ve satın aldım. Yani şu an F/P olarak piyasadaki en iyi laptop bence.

Bu arada madem kapağını açınca garantisi bozuluyor insanlar nasıl bilgisayarın bakımını, temizliğini yapacak?
Yetkili servis ile görüştüm ürünün sadece bir adet M2 sata SSD portu bulunmaktadır dediler.
Termal macun, temizlik ve upgrade için yetkili servise gönderebilirsiniz dediler.
Ben bu modeli almaktan vazgeçtim çünkü SSD'ler çok pahalı ve benim depolama alanına ihtiyacım var 1TB SSD 1000 TL 8 GB RAM 300 TL toplam 7500TL eder. Onun yerine Acer Nitro 5 AN515-43-R7KR almayı düşünüyorum RAM ile beraber 6300 TL'ye mal olacak. Bu arada yeni fark ettim stokları bitmiş almayı düşündüğüm modelin inşallah yenileri gelir.:(

Son düzenleme:
Aynı model var 8 GB daha RAM taktım servislere bile güvenmiyorum garanti gidiyor olayı büyük yalan laptopun arka kasasındaki etiket bile yok hem HDD upgrade koyacaksın hem de garanti dışı kalıyor diyeceksin.
Soruna gelecek olursak dostum Kingston 2666 MHz CL17 RAM kullanılıyor kendim 2666 MHz CL19 RAM taktım gayet sorunsuz bir şekilde çalışıyorlar.
Peki kaç pin taktığınız ram? Mesela 260 pin gibi.

Sanırım çok büyük ihtimal ile Crucial marka RAM'ler.
Hayır değil sk hynix markası. Bugün ram ekledim eklerken baktım
Aynı model var 8 GB daha RAM taktım servislere bile güvenmiyorum garanti gidiyor olayı büyük yalan laptopun arka kasasındaki etiket bile yok hem HDD upgrade koyacaksın hem de garanti dışı kalıyor diyeceksin.
Soruna gelecek olursak dostum Kingston 2666 MHz CL17 RAM kullanılıyor kendim 2666 MHz CL19 RAM taktım gayet sorunsuz bir şekilde çalışıyorlar.
Bende 8gb ram taktım 2400mhz e düştü sende de oldu mu aynı durum?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı