Acer Nitro AN515-44 vs. Abra A5 v16.6.10

brn07

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sizce i5-10200H GTX 1650 Ti mı yoksa Ryzen 5 4600H GTX 1650 mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kasaya sahip Monster almayın.

Üstteki arkadaşın önerileri gösterdiğin 2 bilgisayardan da daha mantıklı seçimler. Lenovo Ideapad Gaming 3'ün Ryzen 7 4800H işlemciye sahip versiyonunu bizzat kullanıyorum. Biraz ısınması dışında gayet güzel bilgisayar. Acer'i kullanmadım ama soğutmasının daha iyi olduğunu biliyorum. İkisi arasından Acer'i almanı öneririm.

Üstteki arkadaşın önerileri gösterdiğin 2 bilgisayardan da daha mantıklı seçimler. Lenovo Ideapad Gaming 3'ün Ryzen 7 4800H işlemciye sahip versiyonunu bizzat kullanıyorum. Biraz ısınması dışında gayet güzel bilgisayar. Acer'i kullanmadım ama soğutmasının daha iyi olduğunu biliyorum. İkisi arasından Acer'i almanı öneririm.
Hocam ben de seneye alacağım inşallah, muhtemelen sizinkinin bir üst versiyon konfigürasyonunu alırım. Nasıl yani memnun musunuz? Oyun için alacağım için bir şeyler soracağım. Ekran renk kalitesi olsun oyunlarda falan nasıl? Hiçbir oyunda sıkıntı çıkardı mı? Sağlamlık ve güvenilirlik açısından 4 yılı var mıdır? Ve son olarak oyun performansına 4 5 yıl beni üzmeden götürür diyebilir misiniz?
Konudan bağımsız oldu ama , cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, sizce i5-10200H GTX 1650 Ti mı yoksa Ryzen 5 4600H GTX 1650 mi?

Acer olanın incelemesini yaptım çok memnunum tavsiye ederim.

Hocam ben de seneye alacağım inşallah, muhtemelen sizinkinin bir üst versiyon konfigürasyonunu alırım. Nasıl yani memnun musunuz? Oyun için alacağım için bir şeyler soracağım. Ekran renk kalitesi olsun oyunlarda falan nasıl? Hiçbir oyunda sıkıntı çıkardı mı? Sağlamlık ve güvenilirlik açısından 4 yılı var mıdır? Ve son olarak oyun performansına 4 5 yıl beni üzmeden götürür diyebilir misiniz?
Konudan bağımsız oldu ama, cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler.

Alalı yaklaşık 2 ay oldu herhangi bir performans düşüşü yok. 120Hz ekranı rekabetçi oyunlar için ideal ve parlaklık, renk doygunluğu açısından da yeterince tatmin ediyor bence. Hoparlörün ses kalitesi gayet iyi. Ses düzeyi biraz düşük ama sorun olacağını düşünmüyorum. Kasa abs denen sert plastikten oluşuyor. Klavyesi ve kasanın genel hissiyatı çok çok iyi açıkçası oyuncak hissi vermiyor. Tek handikapı ben biraz fazla ısındığını düşünüyorum. İlk aldığımda CS:GO'da 15 dakika içinde yaklaşık 90 derecelerde kalıyordu. Lenovo Vantage uygulamasını indirip fanları performans moduna almam ve tabanını yerden yükseltmemle sıcaklık değerleri daha makul seviyelere geldi. 90 dereceleri anlık görüp geri seksenlere iniyor. İyi bakarsan muhtemelen 4 yılı götürür ama alırsan bir soğutucuyla kullanmanı tavsiye ederim. Ben de ünivesite için aldım beni de en az 4 yıl götürmesi gerek umarım yanılmam :) Yalnız konuyu açan arkadaşa da dediğim gibi aynı donanımlara sahip Acer laptoplar aynı performansı daha serin sıcaklıklarda sunuyor. Ben alırken piyasada Acer bırakmamışlardı ben de sabırsızlıktan bunu aldım ama Acer'i daha çok öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı