Monster Abra A5 V15.6.3 vs Acer Nitro AN515-44 Ryzen 7

Linkini atar mısın benim baktığım model i7 ve GTX 1660 olan model ama çoğunlukla aynı oluyor diye biliyordum.
ACER NITRO AN515-44 RYZEN7 4800 16GB 512GB SSD GTX 1650Ti LINUX 15.6" FHD Dizüstü Bilgisayar NH.Q9HEY.003 Fiyatı, Yorumları - Trendyol link burdan baktım arkadaşım.
Monster'dan uzak dur. Boşver Acer'in ekranı 144 Hz olmasın. Ama %80 144hz.
Teşekkür ederim yorumunuz için.

Arkadaşlar bu iki laptop arasında kaldım. Acil almam lazım. Laptoplardan çok aşırı anlamıyorum. Mühendisim amacım mühendislik tasarım programlarını kaldırsın ve arada oyun oynayayım istiyorum. 8500'e kadar bütçem var bu iki laptopu düşündüm yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Abra A5 V15.6.3 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook ve ACER NITRO AN515-44 RYZEN7 4800 16GB 512GB SSD GTX 1650Ti LINUX 15.6" FHD Dizüstü Bilgisayar NH.Q9HEY.003 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Acer laptop linkleri

Hocam ne Acer'ı ne Monster'ı.
Abra serisi ve Acer genel olarak çöp. Millet öneriyor fakat neden önerdiğinin farkında değil.
Şikayetvar.com'a girseniz bu iki markadan da uzak durursunuz. Acer Nitro Şikayetleri
Alın linkteki Dell'i kafanız rahat etsin.

Hocam ne Acer'ı ne Monster'ı.
Abra serisi ve Acer genel olarak çöp. Millet öneriyor fakat neden önerdiğinin farkında değil.
Şikayetvar.com'a girseniz bu iki markadan da uzak durursunuz. Acer Nitro Şikayetleri
Alın linkteki Dell'i kafanız rahat etsin.
Teşekkür ederim arkadaşım peki önerdiğin laptop 256gb ssd diğerleri 512gb sence bu önemli bir fark mı kullandığım programlar ve oyunlarda çok dezavantaj sağlar mı.

Teşekkür ederim arkadaşım peki önerdiğin laptop 256 GB SSD diğerleri 512 GB sence bu önemli bir fark mı kullandığım programlar ve oyunlarda çok dezavantaj sağlar mı?

Kapasite farkı var tamamen. SSD oyunların açılış sürelerine etki ediyor onun dışında oyun içi performansı arttırmıyor. Bu sebepten ötürü HDD'ye oyunlarını kurabilirsin.
HDD olması arşivleme ve gereksiz dosyalar için yeterli olacaktır. SSD kapasitesi kullanıma bağlı olarak değişiyor; arz talep işi biraz. Yetersiz kalması durumunda ilerleyen zamanda kapasiteyi arttırabilirsin. Yüksek kapasite diye diğer markaları tercih edip ilerleyen zamanda başının ağrımasını istemem.

Kapasite farkı var tamamen. SSD oyunların açılış sürelerine etki ediyor onun dışında oyun içi performansı arttırmıyor. Bu sebepten ötürü HDD'ye oyunlarını kurabilirsin.
HDD olması arşivleme ve gereksiz dosyalar için yeterli olacaktır. SSD kapasitesi kullanıma bağlı olarak değişiyor; arz talep işi biraz. Yetersiz kalması durumunda ilerleyen zamanda kapasiteyi arttırabilirsin. Yüksek kapasite diye diğer markaları tercih edip ilerleyen zamanda başının ağrımasını istemem.
Anladım arkadaşım yorumun için teşekkür ederim en iyisi biraz daha araştırma yapayım dediğin laptobu inceliycem.

Dell G315 100 derecelere ulaşıyor. Nasıl öneriliyor anlamış değilim.

Kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsan bilinçsiz güç ayarları ve sistem yapılandırmalarından kaynaklı ısının o civarda olduğuna eminim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternette bu linkteki gibi bir sürü benchmark testi mevcut. Hepsine bakabilirsin. İşlemci yük altında uzun sürede 85'i geçmiyor. Notebook için çok güzel değer.

Son düzenleme:
Kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsan bilinçsiz güç ayarları ve sistem yapılandırmalarından kaynaklı ısının o civarda olduğuna eminim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İnternette bu linkteki gibi bir sürü benchmark testi mevcut. Hepsine bakabilirsin. İşlemci yük altında uzun sürede 85'i geçmiyor. Notebook için çok güzel değer.

Videoyu tam seyretmemişsiniz sanırım 100 dereceye kadar çıkan bir işlemci var.Dakika 15:27 den itibaren videoyu yavaşlatın pubg giriş kısmında işlemcinin kaç derece olduğuna bakın.Bir video bırakıyorum başlıkta sorulan laptop ile ilgili.Buyrun kararı size bırakıyorum.
Ryzen 4800H>İ7 10750H.

Videoyu tam seyretmemişsiniz sanırım 100 dereceye kadar çıkan bir işlemci var. Dakika 15:27'den itibaren videoyu yavaşlatın PUBG giriş kısmında işlemcinin kaç derece olduğuna bakın. Bir video bırakıyorum başlıkta sorulan laptop ile ilgili. Buyurun kararı size bırakıyorum.
Ryzen 4800H>i7 10750H.

Anlık yükselişler mevcut ve benim kendi bilgisayarımda da bu oluyor(Lenovo). Acer ile Dell'i kıyaslamak Tofaş ile Audi kıyaslamak gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı