Monster Abra A5 V15.6.3 vs Acer Nitro AN515-44 Ryzen 7

Aynen hocam çok haklısınız. Önerdiğiniz çöp ile ısınmaya devam edebilirsiniz. Başlıkta karşılaştırılan iki laptop arasından Acer.

Önerdiğim Dell'i kullandığımı beyan etmedim. Uzun yıllarca Dell kullandım ve benim için dünyanın en iyi bilgisayar markaları listesinde ilk ikide yer alıyor.
Siz değerli forum üyeleri Acer markasını önerdikçe ben karşı çıkmaya devam edeceğim. Siz önerdikçe insanlar sorun yaşamaya başladılar ve bunun farkında değilsiniz. Ucuz etin yahnisi yavan olur bunu hiçbir zaman unutmayın. Monster'ı Tulpar serisi olmadıkça önermiyorum. Acer'ı komple önermiyorum.

Önerdiğim Dell'i kullandığımı beyan etmedim. Uzun yıllarca Dell kullandım ve benim için dünyanın en iyi bilgisayar markaları listesinde ilk ikide yer alıyor.
Siz değerli forum üyeleri Acer markasını önerdikçe ben karşı çıkmaya devam edeceğim. Siz önerdikçe insanlar sorun yaşamaya başladılar ve bunun farkında değilsiniz. Ucuz etin yahnisi yavan olur bunu hiçbir zaman unutmayın. Monster'ı Tulpar serisi olmadıkça önermiyorum. Acer'ı komple önermiyorum.
Yanlış düşünce biçimi. Tulparların hepsi iyi değil, bazı modelleri iyi. Bir marka kullandığınız için o markanın tüm ürünleri önermeniz gerekmiyor. Dell G serisi ısınma sorunlu. Bu sorunu geçmek için BIOS güncellemesi getirdiler ve cihazın performansını düşürdüler. Nitro serisi taş gibi makinalar. Soğutmaları çok iyi. Attığınız Dell'in tek artısı 120hz ekranı olması, diğer herşey konusunda Nitro kazanıyor.

Yanlış düşünce biçimi. Tulparların hepsi iyi değil, bazı modelleri iyi. Bir marka kullandığınız için o markanın tüm ürünleri önermeniz gerekmiyor. Dell G serisi ısınma sorunlu. Bu sorunu geçmek için BIOS güncellemesi getirdiler ve cihazın performansını düşürdüler. Nitro serisi taş gibi makinalar. Soğutmaları çok iyi. Attığınız Dell'in tek artısı 120hz ekranı olması, diğer herşey konusunda Nitro kazanıyor.
Bazı üyelere anlatamıyorsunuz hocam.Abdulhamiti savunur gibi savunuyorlar.

Peki 60 hz olması gözle görülür bir sıkıntı yaratır mı 8000-9000 TL arası bu özelliklerde başka laptop bulacağımı çok düşünmüyorum.

Hocam ne Acer'ı ne Monster'ı.
Abra serisi ve Acer genel olarak çöp. Millet öneriyor fakat neden önerdiğinin farkında değil.
Şikayetvar.com'a girseniz bu iki markadan da uzak durursunuz. Acer Nitro Şikayetleri
Alın linkteki Dell'i kafanız rahat etsin.

Asıl bu laptoptan uzak durun ablama aldık 1 hafta sonra kronik olarak ekranı açılmadı garantiye gönderdik biz yapamayız dediler ve çok ısınıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı