Çözüldü Acer Nitro AN515-44 Windows boot süresi arttı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

C4stoRRR

Hectopat
SSD veya HDD modeli
WD PC SN530
İşlemci
Ryzen 5 4600H
Selam, Acer Nitro AN515-44 bilgisayarım son 2 haftadır geç açılmaya başladı. Normalde 10-15 saniye civarında sürerken şu an 1 dakikaya yakın Acer yazısında bekletiyor sonra açılıyor. SSD kullanıyorum (WD PC SN530). Hız testi yaptım, hızı ilk günkü gibi 2500 MB/s okuma 1000 MB/s yazma veriyor. Nedenini bir türlü anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Normalde 10-15 saniye civarında sürerken şu an 1 dakikaya yakın Acer yazısında bekletiyor sonra açılıyor.

AMD son sürücüsü mü yüklü? O halde Aygıt yöneticisinde AMD Audio CoProcessor sürücüsünü kaldır de Windows Update sürümü yükle. Son sürümlerde geç açılıyor sistem ve bu işlemciyle başka marka cihazda da aynı şekilde geç açılma problemi var. Bu bilgisayarda Windows 11 ile kullanırken çok sıkıntı yaşıyorum nedense.

1700951138034.png
Açık olan başlangıç uygulamalarını atar mısınız?

Normalde 10-15 saniye civarında sürerken şu an 1 dakikaya yakın Acer yazısında bekletiyor sonra açılıyor.

AMD son sürücüsü mü yüklü? O halde Aygıt yöneticisinde AMD Audio CoProcessor sürücüsünü kaldır de Windows Update sürümü yükle. Son sürümlerde geç açılıyor sistem ve bu işlemciyle başka marka cihazda da aynı şekilde geç açılma problemi var. Bu bilgisayarda Windows 11 ile kullanırken çok sıkıntı yaşıyorum nedense.

1700951138034.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
AMD son sürücüsü mü yüklü? O halde aygıt yöneticisinde AMD Audio coprocessor sürücüsünü kaldır de Windows Update sürümü yükle. Son sürümlerde geç açılıyor sistem ve bu işlemciyle başka marka cihazda da aynı şekilde geç açılma problemi var. Bu bilgisayarda Windows 11 ile kullanırken çok sıkıntı yaşıyorum nedense.
Eki Görüntüle 2031092

Evet, son sürümü yüklemiştim. Aygıt Yöneticisi'nden bahsettiğiniz sürücüyü güncelledim. Boot süresi biraz daha azaldı şu an teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı