Acer Nitro AN515-54-56PH Alınır Mı?

Bende Acer'in 1650'li modelini almayı düşünüyorum fakat 6 aya bir temizlik ve macun yenilemen için garantiye vermem gerekiyor çünkü kapağını açınca garantisi bozuluyormuş.
Evet kapak açtığında malesef acer da garanti dışı kalıyor. Farklı cihazlara da bakmanı öneririm. Yakında 10. nesil laptoplar gelicek. Şuan 10. nesil monsterlar var bi bak istersen.

Donanım konusunda şuan yardımcı olamayacak kadar meşgulüm fakat şunu söylebilirim; Acer için kalite konusunda hiç şüpheniz olmasın. 7 yıldır notebook olarak Acer kullanıyorum ve hala taş gibi, hiç sıkıntı çıkartmadı üzmedi. CPU soğutma konusunda ise ayrı bir seviyedeler.

Donanım konusunda şuan yardımcı olamayacak kadar meşgulüm fakat şunu söylebilirim; Acer için kalite konusunda hiç şüpheniz olmasın. 7 yıldır notebook olarak Acer kullanıyorum ve hala taş gibi, hiç sıkıntı çıkartmadı üzmedi. CPU soğutma konusunda ise ayrı bir seviyedeler.
cpu soğutma konusunda çöpler. Nitro serisini kullanıyorum kullandıkları soğutma blokları berbat.

Monster pek düşünmüyorum Laptop'u da 1 ay sonra alacağım zaten.
Temiz kullanımda en az 6 yıl sorun yaşamadan kullanabileceğim bir Laptop arıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı