Acer Nitro AN515 54 BIOS performans

Cillian

Centipat
Katılım
7 Kasım 2019
Mesajlar
177
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba Acer Nitro 5 AN515 54 adlı cihazı kullanıyorum. Güncel BIOS sürümü çıkmış fakat daha güncellemedim. Bir şey sormak istiyorum. Sistemde yaşanan stabilizasyon sorunları BIOS güncellemesiyle çözülür mü? Örnek veriyorum oyunlarda ekran kartımın kullanımı biraz dalgalı bu sorunu çözer mi?
 
Ekran kartı dalgalı kullanımından bahsediyorsan eğer ram güncellemesi yaptım yani dual channel yaptım. Cihazı servise gönderdim. Yapılması gereken her şeyi yaptım son olarak bios güncellemesi kaldı bu yüzden konu açtım.
İşlemci frekansı düştüğü için kullanım böyledir diye cihaza undervolt yaptım. İşlemci frekansıda sabit 4.0 ghz hızda çalışıyor oyundayken fakat sebebini çözemedim.
 
Ekran kartı dalgalı kullanımından bahsediyorsan eğer RAM güncellemesi yaptım yani Dual Channel yaptım. Cihazı servise gönderdim. Yapılması gereken her şeyi yaptım son olarak BIOS güncellemesi kaldı bu yüzden konu açtım.
İşlemci frekansı düştüğü için kullanım böyledir diye cihaza undervolt yaptım. İşlemci frekansıda sabit 4.0 GHz hızda çalışıyor oyundayken fakat sebebini çözemedim.

Hocam sizde ki modelin donanım özellikleri nedir acaba? Bende yeni aldım AN515-54-52qq modelini. Valorant'ta 80-120 FPS arası değerler alınca çok garibime gitti, Dual Channel RAM aldım servise yollayıp taktiracağım. Umarım sorunum çözülür. Bende ki donanım i5 9300H, RTX 2060.
 

Geri
Yukarı