Acer Nitro AN515-54 CPU Isınma Sorunu

Turboyu nasıl açıyoruz reis throttle stopta bende de hep fps Drop lar oluyor sebebi işlemci frekansının düşmesi. Gerekirse ısınsın soğutucu falan bir şekilde hallederim ama fps depolar çok kötü
Forumda bi arkadaşın açtığı undervolt rehberi var ona bakmanı öneririm. Bir de fan temizliği ve termal macun değişimi yapsan cihaz için iyi olur.
 
Birşey söylemek istiyorum elbet bu sıcaklıklar normal sayılabilir ancak oyunda kasamalara sebep oluyor ise ?
 
nitro5 i7 9750H 16gb ram gx1650 modeline sahibim. okul ve çizim programları için aldım. test amaçlı WAR THUNDER oyununda yüksek ayarlarda açtığımda CPU sıcaklığım 95 dereceleri gördü. anormal bir durum mu ?
Merhaba,
Aynı model bende de var. 5 ay oldu alalı ama geçen cuma günü servise gönderdim. Şu an cihazın ekranı değişiyor. Parça bekliyorlar. PUBG Mobile oynuyordum bende. Cihazı tam güçte çalıştırıyordum sürekli. Büyük ihtimalle yüksek ısıdan dolayı cihazın ekranı zarar gördü. Cihaz servisten geldiğinde sağlam bir format atacağım bakalım bende buradaki önerileri deneyeceğim. Çünkü emülatörü açmamla birlikte sanki helikopter kalkıyor. O derece fanlar çalışıyor.
Merhaba cihazı hangi servise gönderdiniz. Servis kalitesinden memnun kaldınız mı ?
regeditte ne ayarı yapıp bu planı oluşturdunuz? Detaylı anlatabilir misiniz? @retiredtechnpt ye ayrıca teşekkür ederim ben de sorunu Acer Quick Access programını indirerek çözdüm. İşlemciyi daha iyi kontrol ediyor, dengeli ayarında 2.3 2.4 ghz den yukarı çıkmamasını sağlıyor. Fakat Windows 10 kurduğumdan beri bad_pool_caller hatası alıyorum, bir türlü çözemedim
hocam merhaba aynı programı kurdum fakat nasıl yapılacağını bulamadım. yardımcı olursanız çok mutlu olurum .
An515-54 i7 gtx 1650 li model kullanıyorum bu cızırtı sesi bende de var hatta örneğin pc ye takılı olan bir mouseyi hareket ettirdiğinizde bu sesin şiddeti artıyor.:(

Servise göndermemiz gerek mi? yoksa normal mi?
aynı model bende aldım . o cızırtı sesi bende de var hoparlörden geliyor sanırım. Sorun sende devam ediyor mu ?
 
Son düzenleme:
Bende de aynı laptoptan var ancak biraz daha düşük modeli. 90 Dereceye kadar çıkıyor oyun oynarken. Hatta 90'ı geçtiği zamanlarda çok fena bir drop yiyorum 3 FPS falan oluyor. Ne yapabilirim? (Not: Acer Nitro Sense uygulamasından fanları maks'a alıyorum ve coolboostu açıyorum. Buna rağmen böyle.)
 
Nitro5 i7 9750h 16 GB RAM GX1650 modeline sahibim. Okul ve çizim programları için aldım. Test amaçlı War Thunder oyununda yüksek ayarlarda açtığımda CPU sıcaklığım 95 dereceleri gördü. Anormal bir durum mu?

Merhaba cihazı hangi servise gönderdiniz. Servis kalitesinden memnun kaldınız mı?

Hocam merhaba aynı programı kurdum fakat nasıl yapılacağını bulamadım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Aynı model bende aldım. O cızırtı sesi bende de var hoparlörden geliyor sanırım. Sorun sende devam ediyor mu?

Konuyu uyandırayım 2 kez gitti sorun bende de var servis kalitesi sıfır sorunlar halen devam ediyor daha Acer önermiyor almıyor aldırmıyorum.
 
Konuyu uyandırayım 2 kez gitti sorun bende de var servis kalitesi sıfır sorunlar halen devam ediyor daha Acer önermiyor almıyor aldırmıyorum.

Aynen hocam Acer'ın malzeme kalitesi iyi ancak servis les atıyor tersine Monster'da malzeme kalitesi aşırı kötü ancak servisi çok iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı