Uber Lodos
Hectopat
3 gündür sağ (CPU) fanım laptop açılır açılmaz sanki odun kesermişçesine ve bir yerlere sürtermiş gibi çalışıyordu. Bugün itibarı ile NitroSense ile kontrol ettiğimde CPU fanım artık hiç dönmüyor. 0 RPM'de çalışıyor. NitroSense'yi silip Acer'in kendi sitesinden seri numarasını yazarak 2024 sürümlü NitroSense'yi indirdim, yine çalışmadı. Laptopu alalı 11 ay oluyor. Daha 1 yıl 1 ay garantisi var hiç bakıma göndermedim.
1 ay önce düşürmüştüm ama bilgisayarı açtığımda fanlarda veya başka bir yerinde donanımsal ya da yazılımsal olarak sorun yoktu, yeni olmaya başladı. Neden dolayı olmuş olabilir?
Ayrıca Acer'in sitesinde laptopumun seri numarasını yazdığımda garantimin 2025 Mayıs ayında biteceği yazıyor ama daha en az 1 yılı var. Faturam bile duruyor. Bu hatayı da nasıl düzeltebilirim?
1 ay önce düşürmüştüm ama bilgisayarı açtığımda fanlarda veya başka bir yerinde donanımsal ya da yazılımsal olarak sorun yoktu, yeni olmaya başladı. Neden dolayı olmuş olabilir?
Ayrıca Acer'in sitesinde laptopumun seri numarasını yazdığımda garantimin 2025 Mayıs ayında biteceği yazıyor ama daha en az 1 yılı var. Faturam bile duruyor. Bu hatayı da nasıl düzeltebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: