Acer Nitro ED270X alınır mı?

Peki sizce neden hiçbir yerde herhangi bir inceleme videosu yok?
VA panelmiş. Fiyatına göre fena değil gibi. @SkyRose

Paneller hakkında hala bir fikir sahibi olamadım. Daha önce forumda açılan konuları inceledim ancak hala kararsızım. IPS, VA ve TN panellerden hangisi ve hangileri ne için iyi/avantajlı?

Son düzenleme:

Paneller hakkında hala bir fikir sahibi olamadım. Daha önce forumda açılan konuları inceledim ancak hala kararsızım. IPS, VA ve TN panellerden hangisi ve hangileri ne için iyi/avantajlı?
bende almayı düşünüyordum hiçbiryerde incelemesi yok ve trendyolda 3000 tl aynı satıcı satıyor göz boyuyor

Model yeni çıkmış gibi, bu yüzden incelemesi yok sanırsam. Kendi sitelerinde bile oturtamamışlar daha. Sitesinde 165Hz yazıyor, "satın al"a basınca 240Hz olana (Muhtemelen gerçeğine) yönlendiriyor.

IPS renk olarak en iyi panel türüdür. VA'lar da onun bir tık altı, TN'in 2 tık üstü gibi renk konusunda. Ama siyahları çok çok iyi gösterir.

Hız olarak genelleme yapmayı sevmem ama illa yapacaksam genel olarak TN>IPSVA. Ama Model bazlı karşılaştırmak çok daha doğru olacaktır, bunlar genelleme. TN'den daha hızlı IPS'ler, IPS'leri renk konusunda ezebilen (Bu da genelleme) VA'lar (Bkz. QLED VA'lar) var. Ama onlardan iyi IPS'ler de var.

Sonsuza kadar gidiyor bu genelleme işi :D Bu yüzden model karşılaştıralım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı