Acer Nitro i7-12700H - 3050 Ti'lı Gaming laptop alınır mı?

Bütçe
20.000-25000
Hocam gece gece rahatsız ediyorum da ne zaman görürseniz artık.
Şu ilanın saçmalığı hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bu tarz yerlerden laptop alınır mı ? Aynı fiyata 1 TB SSD ve i7-13700H veriyor ? Üstelik sıfır diyor.

@ardaozd
Hocam i5 13. nesil modeli 25 zaten, işlemci farkından 2. el almaya gerek yok.

Hocam i5 13. nesil modeli 25 zaten, işlemci farkından 2. el almaya gerek yok.
Teşekkürler , kafamı kurcalamıştı " sıfır " yazdığı için ilanda , her ne kadar inanmadan da. Muhtemelen birkaç saat içerisinde sipariş vereceğim Victus'u , son bir sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim. Victus'taki 4050'nin VRAM'i her türlü 6 değil mi ? Amazon'da farkli bir modelinde 4050 6GB yazmışken benim modelde sadece 4050 yazıyor da ondan soruyorum. 4 olan versiyonu falan yok yani ? Ondan çekindim

Teşekkürler , kafamı kurcalamıştı " sıfır " yazdığı için ilanda , her ne kadar inanmadan da. Muhtemelen birkaç saat içerisinde sipariş vereceğim Victus'u , son bir sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim. Victus'taki 4050'nin VRAM'i her türlü 6 değil mi ? Amazon'da farkli bir modelinde 4050 6GB yazmışken benim modelde sadece 4050 yazıyor da ondan soruyorum. 4 olan versiyonu falan yok yani ? Ondan çekindim
4050 6 GB.

Teşekkürler , siparişi vereceğim bugün. Forumda aradığım her soruya cevap buldum üstelik dün kayıt oldum foruma , kullandığım bir şey değil. Bu mesaj vesilesi ile cevap veren herkese sonsuz teşekkürler.
Umarım w11 kurulumu ve ram yükseltme işini de kendim yapabilirim öğrenip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı