Acer Nitro laptopun ekranı teknik serviste değiştirilebilir mi?

MaxmeTC

Decapat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar. 3 aylık Acer Nitro laptopumdan sol fan kısmından garip bir ses gelmeye başladı su sesi gibi. Ben de servise yolladım. Daha ulaşmadı. Bu laptopa serviste artı olarak 8 GB RAM taktırmak istiyorum. Ve bilgisayarın ekranı galiba 25 ms ve bu da oyun zevki falan bırakmıyor dolayısıyla ekranı da değiştirtmek istiyorum. Servisi aradığımda, ekran orijinal ve bir sıkıntısı yoksa değişmez dedi. Fakat ben daha düşük tepki süreli bir ekranla değiştirtmek istiyorum. Taleplerimde bunu da ilettim. Sizce değiştirirler mi? Değişirse maliyeti ne kadar tutar?

Ne boş adamsın, laptopu o kadar kullanan adam var, inceleyenler bile panelin Ms'inden senin kadar yakınmıyor. Hani farklı modeller kullanmasam tamam diyeceğimde yok yani. 25ms Monster'da o kadar kullanımı baltalayacak bir durum hissetmiyorum ben. Ya sana gelen modeldeki mönitor ghostingden boğuluyor ya da sende sıkıntı var. Forumda konuşurkende hakareti biraz azaltsan iyi olur, hala m*l yazıyor :D

Millete mi kakalayayım ?

Siz her yerde bunu konuşun konuşunki almasınlar. alıp pişman olmasınlar bir de utanamadan öneriyorsunuz . utanmadan sat diyorsunuz.
Hocam biraz sakin olun burda kimse kimseye zorla bir şey aldırmıyor. Eğer çok şikayetiniz varsa ayrı konu açın bunu belirtin ve garantisi devam ediyorsa garantiye gönderin. Bu konu tartışma konusundan ziyade konuyu açan arkadaşa yardımcı olmak için var. Arkadaşın servis ile ilgili sorusuna, Acer nitro çöp alma tarzı cevap yazıyorsun, yazmadan önce konuyu tekrar okuyup düşünerek mesaj yazmanızı öneriyorum. Faydasını göreceksiniz emin olun.

Gayet de dediğim gibi işliyor bir ürünün müşteriye teslim edildiği günden itibaren herhangi bir arıza çıkarma durumu olursa 6 ay içinde distürbütörün müşteri doğrultusunda iade ya da değişim sağlamak zorunda. Eğer firma yokuşa sürüyorsa tht ye başvurun.
Maalesef ayıplı ve ya arızalı üründe dediğin gibi işliyor.

Ürün ayıplı ve ya arızalı değil.

Ürün kalitesiz panel kullanımı redditete aynı sorundan müzdaripler var bu bir panel arizasi degildir garanti kapsaminda degildir panelin dandikliğidir. Ucuz paneldir.

ne boş adamsın, laptopu o kadar kullanan adam var, inceleyenler bile panelin Ms'inden senin kadar yakınmıyor. Hani farklı modeller kullanmasam tamam diyeceğimde yok yani. 25ms Monster'da o kadar kullanımı baltalayacak bir durum hissetmiyorum ben. Ya sana gelen modeldeki mönitor ghostingden boğuluyor ya da sende sıkıntı var. Forumda konuşurkende hakareti biraz azaltsan iyi olur, hala m*l yazıyor :D

Bu arada evet katılıyorum. Bende de Nitro 5 var idi herhangi bir ghosting sorunu ile karışlaşmıyordum ve arkadaşım bana 25ms olduğunu söylememesine kadar 25ms olduğunu fark etmemiştim bile. Eğer ghosting gerçektende varsa yollayın servise 0'dan yenilesinler bilgisayarı.

Maalesef ayıplı veya arızalı üründe dediğin gibi işliyor.

Ürün ayıplı veya arızalı değil.

Ürün kalitesiz panel kullanımı redditete aynı sorundan müzdaripler var bu bir panel arizasi degildir garanti kapsaminda degildir panelin dandikliğidir. Ucuz paneldir.

Hocam attığınız fotolardaki ghosting bende olmuyordu yine de bir gönderip baktırın bence.

Ürünü hepsiburada bozdan teknoloji üzerinden satın aldım. İade edebilir miyim ki ama servisede yolladım ne yapsam bilemedim arkadaşlar yol gösterin

Ya seninki 25 ms değil ya da yalan söylüyorsun.

Ya da sen hayatinda hiç kaliteli panel kullanmamışsın.

Tamam paşam ben yalan söylüyorum hadi kendine konu aç orada ağlamana devam et sabahtan beri gelip bana saçma sapan bir usluple konuşuyorsun sesimi çıkarmıyorum yardım etmeye çalışıyorum artık ne halin varsa gör ne çocuk kafalı birisisin.

Ürünü Hepsiburada bozdan teknoloji üzerinden satın aldım. İade edebilir miyim ki ama servisede yolladım ne yapsam bilemedim arkadaşlar yol gösterin.

Hocam servisi arayın herhangi bir arıza tespiti yapılıp yapılmadığını sorun. Eğer arıza tespit edildiyse ürünü işlemsiz teslim almak istediğinizi söyleyin ve Hepsiburada müşteri hizmetlerini arayın. Ürününüzün elinize tesliminin 6 ayı geçmediğini yasal iade hakkınız kullanmak istediğinizi söyleyin. Eğer işi yokuşa sürerlerse çirkefleşmekten çekinmeyin bu ülkede çirkefleşmeyince hakkınızı alamıyorsunuz maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı