Arkadaşlar selam. Bu benim sosyaldaki ilk konum. Bir laptop alacağım çünkü üniversiteye başlıyorum. Tıpı kazandım. Hayatta tek vazgeçemediğim şey oyun ve annem. Masaüstünü götüremeyeceğim. Şu iki laptop arasında kaldım:
Acer Nitro Intel Core i5 9300H 16GB 512GB SSD GTX1650 Linux en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bir de bu. Technopat'ın yaptığı incelemeye göre Monster'dan daha az FPS alıyor. Monster da güven vermiyor. Hangisini almalıyım?
Merhaba kardeşim. Senin adına çok sevindim. Meslektaşın olarak söylüyorum Nitro tarafına daa sıcak bakmalısın. Hatta şu an Acer Nitro ile yazıyorum! Gerek soğutma gerekse performans açısından daha iyi buluyorum (bundan önce lenovo legion kullandım). Sorun olursa özelden yazabilirsin. Nitro'nun 120hz olduğunu da unutma.
Merhaba kardeşim. Senin adına çok sevindim. Meslektaşın olarak söylüyorum Nitro tarafına daa sıcak bakmalısın. Hatta şu an Acer Nitro ile yazıyorum! Gerek soğutma gerekse performans açısından daha iyi buluyorum (bundan önce lenovo legion kullandım). Sorun olursa özelden yazabilirsin. Nitro'nun 120hz olduğunu da unutma.