Acer Nitro Q2-QEY vs Asus FX553VE

Çalıştığım mağazada iki üründe var müşteri geri dönüşlerine dayanarak söylüyorum asusun bu modeli tercih edilecek bir model değil.
Technopatta bi çok kişi bu üründen memnun
Çalıştığım mağazada iki üründe var müşteri geri dönüşlerine dayanarak söylüyorum asusun bu modeli tercih edilecek bir model değil.
Sosyalde çoğu kişi moderatörler dahil bu ürünü fiyatına göre öneriyor ve çeşitli mağaza yorumlarında 5 üzerinden 4-5 yıldız vermişler ben kötü yoruma rastlamadım bu pc hakkında.

Technopatta bi çok kişi bu üründen memnun

Sosyalde çoğu kişi moderatörler dahil bu ürünü fiyatına göre öneriyor ve çeşitli mağaza yorumlarında 5 üzerinden 4-5 yıldız vermişler ben kötü yoruma rastlamadım bu pc hakkında.
Söylediğiniz şey yanlış demiyorum, kendi tecrübemi yazıyorum, memnun olan insanlar elbet de olacaktır benim aldığım geri bildirimler bu şekilde, umarım anlatabilmişimdir.

Söylediğiniz şey yanlış demiyorum, kendi tecrübemi yazıyorum, memnun olan insanlar elbet de olacaktır benim aldığım geri bildirimler bu şekilde, umarım anlatabilmişimdir.
Tabiki olabilir her üründe illaki memnun kalmayanlar olur çok kaliteli olsa bile. Ben sadece çok önerilen bu modele kalitesiz ürün veya çöp muamelesi yapamayız demek istiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı