Solo Synnz
Hectopat
Bilgisayara dün format attım, bugün sürücüleri yüklemeye çalıştığımda 'bu bilgisayar desteklenmiyor' hatası alıyorum. Modelim ile uyumlu olduğuna eminim. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Sorunun halen devam ediyor mu? Bende de ilk başta açılmadı fakat sitesinden tekrar kurduğumda sorun düzeldi.
Kısa yoldan çözümü yok mu ? O kadar yapmaya epey üşendim deŞöyle bir video buldum.
Buna da bakabilirsiniz.Çözüldü: Acer Nitro 5 NitroSense Açılmıyor
Dün aldığım cihazımı sorunsuz kullanıyorum fakat resmi sitesinden yükleme yaptığım Nitro Sense yazılımı yüklemeyi tamamlıyor ama açılmıyor. Yükleme yaptıktan sonra uygulama bilgisayarda yüklü şekilde yeniden başlattım yine açılmadı. Uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim fakat aynı sorunu aldım...www.technopat.net
Sürücüler zaten kurulu.Ekran kartı sürücüsünü kur ondan sonra Nitro sense uygulamasını kur sorunun düzelir.
Sorunun halen devam ediyor mu? Bende de ilk başta açılmadı fakat sitesinden tekrar kurduğumda sorun düzeldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.