Acer Nitro v 4050 alınır mı?

Son zamanlarda LOQ kronik sorunlarının olduğunu duymaya başlamıştım doğru mudur?
12450HX ile benzer özelliklere sahip. Yanlış hatırlamıyorsam aynı mimari, aynı watt tüketimi ve aynı işlemci soketine sahipler. Bu biraz daha çekirdekli hali sadece. 7435HS modellerde bile sorun görüldü, bunda görülmeme ihtimali olduğunu sanmıyorum açıkçası. Bir de 2-3 aydır piyasada gözüküyorlar, bu sebeple görülmemesi normal diye düşünüyorum.

Türkiye'de öyle bir sorun görmedim ben açıkçası.
Ryzen işlemciler için.
Arkadaşın attığı cihazlar Ryzen işlemcili değil ki Ryzen işlemcili versiyonlarda da yaşayanlar var Türkiye'de.

Dosya Ekleri

• IMG_20250708_023704.jpg
    IMG_20250708_023704.jpg
    188,3 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleyen: Moderatör:
40'ı geçmesek iyi olur bu attığınız fena durmuyor bunada bakayım teşekkür ederim.
Çok fark yoksa hani 43-45 civarına daha iyisi varsa öneri alabilirim yine de.

Arkadaşlar selamlar, bu cihaz alınır mı? Eskisi kadar oyun oynamıyorum PC tarafında konsol kullanıyorum yazılım ve eski Steam oyunlarını oynayacağım arada CS atarım.

Acer Nitro v 15 Intel Core i5 13420H 8 GB 512 GB SSD RTX 4050 6 GB FreeDOS 15.6"
HB üzerinde 27k fiyata satılıyor.

Alınır elektronik şans işi. Bütün markalarda bir problem çıkıyor bu zamana kadar 5 kadar farklı marka diz üstü kullandım en sorunlusu MSI'dı.
MSI 2 kere menteşe 1 kere ekran gitti. Kasa un ufak oldu. Boşluk tuşu basmıyor.
Dell de 2 kere ekran bozuldu. En sonunda sustu.
Lenovo'da şarj soketi eridi kısa devre yapmış.
Toshiba da ekran git gel yapıyor.
Huawei de sorun yok ama CPU vidası yalama oldu termal macun değiştiremiyorum.
HP de ısınma yüzünden 3 kere fan arızası yaşadım fan değişti. Klavye basmıyor.
Bir tek ASUS almadım onunda sebebi masaüstü vardı sürekli anakart arızası veriyordu. USB sorun çıkarıyordu. Geç açılıyordu.
En az sorunlu Lenovo oldu. 3 tane lenenova diz üstüm var hepsi de aktif. Arazları diğerlerine göre daha azdı.
MSI da devre kartı çok iyi tasarlanmış kaliteli. Isınmıyor. Daha sesiz fanları var toz toplamıyor. Lenovo fanları çok toz topluyor daha sık devreye giriyor. Misal MSI da 3 yılda 1 kez fan temizliği yaptım Lenovo'da 3 ayda 1. sinir ediyor beni. Vs.
elektronik şans işi.
Sorunsuz elektronik bulmak zor.
AMD işlemciler daha serin çalışıyor Intel biraz sıcak çalışır. Soğutması düzgün olmalı. İçine bak YouTube'dan tasarımı hoşuna girse al.
En son alıdığım PC de MSI almama nedenim tek fan olmasıydı. Lenovo aldım. Onda da 9 ay falan oldu. Wi-Fi kartı Realtek'di Online oyunlarda ping ve paket kaybı yüzünden donma yaşıyordum. PC'den hiç anlamasam ekran kartı ya da işlemci sorunu derdim. Oyunlarda donama kaynağı. 2 hafta uğraştırdı 10 kadar yöntem denedim. En sonunda ASUS sürücü yükleyerek sorunu çözdüm. Neredeyse PC kıracaktım o kadar sinir oldum ki. Lenovo serilerinde de büyük küçük problemeler var.

Eklemeyi unuttum ASUS farmındaki arkadaşlarda Wi-Fi kaynaklı sorunlar devam ediyordu. Ben Lenovo da onların sürücüsü ile çözmüştüm. 5 dolar etmeyen Realtek Wi-Fi kartı bile 1000 dolarlık aleti çöp edebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı