Acer Nitro V15 ANV15-41 alınır mı?

Foruma girince eğer araştırmaya başlarsanız hiçbir laptop u alamazsınız. Herkes size alınmaz der bütün markalar için. Ben aldım bu senin araştırdığın laptopu kullanıyorum. Şöyle söyleyeyim tamamen fiyat performans ürünü. Cs2 de orta ayarlar 180 fps/ cpu 60-75 derece arası gpu 50-55 derece arası. Pubg yüksek ayarlar 100fps sabitledim cpu 75-85 derece arası gpu 55-65 derece arası. Ekran 165 hertz. Ekrana vuran fan ekranı ısıtıyor doğru ama zarat bile veremez çünkü çok az bir ısı hissediliyor o kısımda. Soğutucu ile kullanın sağlıklı olan bu. Fan sesi 90 dereceden sonra aşırı fazla ama açılır açılmaz zaten ısıyı 80 lere çık rahatlıkla düşürüyor. Ben memnunum üzmedi hiç 25 bine aldım 6gb olan ekran kartını tercih ettim. Fanlar bence on numara iş yapıyor. Ben yoğun kullanıyorum cs2 de en az günde 3 saat geçiriyorum. Üzmedi beni hiç. Başka sorun varsa sor bana dostum cevaplarım.

Foruma girince eğer araştırmaya başlarsanız hiçbir laptopu alamazsınız. Herkes size alınmaz der bütün markalar için. Ben aldım bu senin araştırdığın laptopu kullanıyorum. Şöyle söyleyeyim tamamen fiyat performans ürünü. CS2 de orta ayarlar 180 fps/ CPU 60-75 derece arası GPU 50-55 derece arası. PUBG yüksek ayarlar 100FPS sabitledim CPU 75-85 derece arası GPU 55-65 derece arası. Ekran 165 Hertz. Ekrana vuran fan ekranı ısıtıyor doğru ama zarat bile veremez çünkü çok az bir ısı hissediliyor o kısımda. Soğutucu ile kullanın sağlıklı olan bu. Fan sesi 90 dereceden sonra aşırı fazla ama açılır açılmaz zaten ısıyı 80'lere çık rahatlıkla düşürüyor. Ben memnunum üzmedi hiç 25 bine aldım 6 GB olan ekran kartını tercih ettim. Fanlar bence on numara iş yapıyor. Ben yoğun kullanıyorum CS2 de en az günde 3 saat geçiriyorum. Üzmedi beni hiç. Başka sorun varsa sor bana dostum cevaplarım.

Cevabın için çok teşekkür ederim çok açıklayıcı akılda soru işareti bırakmadı bende zaten birkaç hafta önce aldım laptopu dediğin gibi beni de şu ana kadar üzmedi memnun bir şekilde kullanıyorum umarım ilerleyen zamanda da böyle devam eder.

Foruma girince eğer araştırmaya başlarsanız hiçbir laptop u alamazsınız. Herkes size alınmaz der bütün markalar için. Ben aldım bu senin araştırdığın laptopu kullanıyorum. Şöyle söyleyeyim tamamen fiyat performans ürünü. Cs2 de orta ayarlar 180 fps/ cpu 60-75 derece arası gpu 50-55 derece arası. Pubg yüksek ayarlar 100fps sabitledim cpu 75-85 derece arası gpu 55-65 derece arası. Ekran 165 hertz. Ekrana vuran fan ekranı ısıtıyor doğru ama zarat bile veremez çünkü çok az bir ısı hissediliyor o kısımda. Soğutucu ile kullanın sağlıklı olan bu. Fan sesi 90 dereceden sonra aşırı fazla ama açılır açılmaz zaten ısıyı 80 lere çık rahatlıkla düşürüyor. Ben memnunum üzmedi hiç 25 bine aldım 6gb olan ekran kartını tercih ettim. Fanlar bence on numara iş yapıyor. Ben yoğun kullanıyorum cs2 de en az günde 3 saat geçiriyorum. Üzmedi beni hiç. Başka sorun varsa sor bana dostum cevaplarım
Cevabın için çok teşekkür ederim çok açıklayıcı akılda soru işareti bırakmadı bende zaten birkaç hafta önce aldım laptopu dediğin gibi beni de şu ana kadar üzmedi memnun bir şekilde kullanıyorum umarım ilerleyen zamanda da böyle devam eder.
Ne demek dostum. Bazı modellerde kronik sıkıntı gerçekten var ama bunun tek sıkıntıaı fan çıkışı ve o fanların yan yana olması. Aslında aspire 7 nin altyapısını kullanıyor. Aspire 7 de çok güzel bi cihazdı. O yüzden bu cihaz üzmez kimseyi ama kalkıpta 80-90 k lık laptoplarla karşılaştırmanın da alemi yok. Güle güle kullanın bence iyi bir seçim yaptınız. Tekrar pc alırsam o da ACER olacak buna karar verdim. :))

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı