Merhaba bu modeli yakın zamanda aldım fakat bu laptop ile ilgili çok kötü yorum var 32 GB RAM'e çıkartıp depolamaya 1 TB eklettireceğim soğutucu gibi ekstra şeyleri de alacağım. GTA 5 gibi oyunları oynuyorum onlarda iyi performans verir mi?
Oyunları güzel oynatırmı?Fanlar yan yana konumlandırıldığı için V15 kasada efektif bir soğutma yok maalesef. RAM'ler dualse yükseltme yapman ekstra bir performans sağlamaz. Depolama zaten hiçbir etkisi olmaz. Cihazı düz zeminde kullanıyorsan soğutucu veya stant alman bir nevi sıcaklığı düşürecektir bu da biraz daha stabil bir performans almanı sağlar.
Oyunları güzel oynatır mı?
GTA 5 oynayacaksanız bal gibi oynatır merak etmeyin. İade falan etmenize gerek yok.Merhaba bu modeli yakın zamanda aldım fakat bu laptop ile ilgili çok kötü yorum var 32 GB RAM'e çıkartıp depolamaya 1 TB eklettireceğim soğutucu gibi ekstra şeyleri de alacağım. GTA 5 gibi oyunları oynuyorum onlarda iyi performans verir mi
Odam soğuk birde soğutucu alacağım.Yani sıcaklığı kafana takmadığın sürece performansta ahım şahım bir düşüş olmaz.
GTA 5 oynayacaksanız bal gibi oynatır merak etmeyin. İade falan etmenize gerek yok.
GTA 5 oynayacaksanız bal gibi oynatır merak etmeyin. İade falan etmenize gerek yok.
Oynatır tabiki Rockstar çok iyi optimizasyon yapan bir şirket. Aşağıdaki videoyu izle anlarsın.Odam soğuk birde soğutucu alacağım.
Anladım. Teşekkür ederim.
Bir şey daha sorabilir miyim çok saçma gelecek ama GTA 6 çıktığında iyi performans almayı beklemiyorum ama düşük-orta ayarlarda oynatır mı isterseniz sistemin detaylı bilgisini vereyim?
Oynatır tabii ki Rockstar çok iyi optimizasyon yapan bir şirket. Aşağıdaki videoyu izle anlarsın.
Oynatır tabii ki Rockstar çok iyi optimizasyon yapan bir şirket. Aşağıdaki videoyu izle anlarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.