Acer Nitro V15 yükseltme yapmak performansını arttırır mı?

stenn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bu modeli yakın zamanda aldım fakat bu laptop ile ilgili çok kötü yorum var 32 GB RAM'e çıkartıp depolamaya 1 TB eklettireceğim soğutucu gibi ekstra şeyleri de alacağım. GTA 5 gibi oyunları oynuyorum onlarda iyi performans verir mi?

Fanlar yan yana konumlandırıldığı için V15 kasada efektif bir soğutma yok maalesef. RAM'ler dualse yükseltme yapman ekstra bir performans sağlamaz. Depolama zaten hiçbir etkisi olmaz. Cihazı düz zeminde kullanıyorsan soğutucu veya stant alman bir nevi sıcaklığı düşürecektir bu da biraz daha stabil bir performans almanı sağlar.

Fanlar yan yana konumlandırıldığı için V15 kasada efektif bir soğutma yok maalesef. RAM'ler dualse yükseltme yapman ekstra bir performans sağlamaz. Depolama zaten hiçbir etkisi olmaz. Cihazı düz zeminde kullanıyorsan soğutucu veya stant alman bir nevi sıcaklığı düşürecektir bu da biraz daha stabil bir performans almanı sağlar.
Oyunları güzel oynatırmı?

Merhaba bu modeli yakın zamanda aldım fakat bu laptop ile ilgili çok kötü yorum var 32 GB RAM'e çıkartıp depolamaya 1 TB eklettireceğim soğutucu gibi ekstra şeyleri de alacağım. GTA 5 gibi oyunları oynuyorum onlarda iyi performans verir mi
GTA 5 oynayacaksanız bal gibi oynatır merak etmeyin. İade falan etmenize gerek yok.

Yani sıcaklığı kafana takmadığın sürece performansta ahım şahım bir düşüş olmaz.
Odam soğuk birde soğutucu alacağım.

GTA 5 oynayacaksanız bal gibi oynatır merak etmeyin. İade falan etmenize gerek yok.

Anladım. Teşekkür ederim.

Bir şey daha sorabilir miyim çok saçma gelecek ama GTA 6 çıktığında iyi performans almayı beklemiyorum ama düşük-orta ayarlarda oynatır mı isterseniz sistemin detaylı bilgisini vereyim?

Son düzenleme:
Odam soğuk birde soğutucu alacağım.

Anladım. Teşekkür ederim.

Bir şey daha sorabilir miyim çok saçma gelecek ama GTA 6 çıktığında iyi performans almayı beklemiyorum ama düşük-orta ayarlarda oynatır mı isterseniz sistemin detaylı bilgisini vereyim?
Oynatır tabiki Rockstar çok iyi optimizasyon yapan bir şirket. Aşağıdaki videoyu izle anlarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oynatır tabii ki Rockstar çok iyi optimizasyon yapan bir şirket. Aşağıdaki videoyu izle anlarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İzledim yardımınız için teşekkür ederim bugüne kadar içim rahat değildi çoğu kişi bu laptop hakkında çok kötü olduğunu söylüyor. Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.

Oynatır tabii ki Rockstar çok iyi optimizasyon yapan bir şirket. Aşağıdaki videoyu izle anlarsın.

Adamın sistem özelliklerini ekran kartını filan bilmeden GTA 6 direk oynatir demişsin helal olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı