Acer Nitro XV272S alınır mı?

Sonuç olarak alınır mı? Amazon Prime da indirimde eğer alınır derseniz bugün alacağım.

Amazon çatısı altında olması iyi bir avantaj. Gerekli koşullarda iade ve değişim işlemlerinde yardımcı oluyorlar. Başka firma olsaydı alma derdim.

Aldım hocam herhangi bir ölü piksel çıkmadı ghosting olmuyor kendi menüsünde Türkçe dil desteği var gayet memnunum ve pivot özelliği var bu da bir artı.
Siyah gosterimi nasil acaba, komple soyah bir gorsel acip tam ekrandan bir fotograf atma sansiniz olur mu? Tesekkurler.

Aldım hocam herhangi bir ölü piksel çıkmadı ghosting olmuyor kendi menüsünde Türkçe dil desteği var gayet memnunum ve pivot özelliği var bu da bir artı.

hocam fps oyunları için gerçek ms değeri nedir yani vrb özelliğini açmadan kkaç ms alıyorsunuz ve hikayeli oyunlar için ekranda yırtılma siyah bölgelerdeki görüntü kalitesi renk kontrastı ne durumda?

Şu an 27" IPS monitörler arasında en uygun fiyatlı ürünü. Diğer alternatifi Curved VA panelli ViewSonic 2718-pc-mhd modeli. Lenovo G24-20 alacaktım ama CoilWhile yani ekrandan sürekli bir ses gelmesi sorunu varmış. Onun yerine yine IPS ve daha büyük ekran olan bu(Acer) modeli almak mantıklı mı olur ?

Şu an 27" IPS monitörler arasında en uygun fiyatlı ürünü. Diğer alternatifi Curved VA panelli ViewSonic 2718-PC-mhd modeli. Lenovo G24-20 alacaktım ama coilwhile yani ekrandan sürekli bir ses gelmesi sorunu varmış. Onun yerine yine IPS ve daha büyük ekran olan bu(Acer) modeli almak mantıklı mı olur?

Hocam merhaba, bu monitörü 3 kere alıp iade eden birisi olarak (ölü pixel nedeniyle iade ) öncelikle müşteri hizmetleri-iade hizmetleri kalitesi, samimiyeti ve yaklaşımı konusunda Amazon'u tebrik ederim. Monitörün kötü bir yanı yok sadece görüntü kalitesi olarak şahsi fikrim harf kenarlarında hafif keskinlik sorunu vardı fakat çok dert etmemiştim. Ayağı da bana pek sağlam gelmemişti açıkçası. Çok fazla deneyimleyemediğim için eksi artı olarak bunlar gözüme çarptı. O fiyata yakın olan ve benim de satın alıp şu an memnun olduğum monitörü paylaşmak isterim: Dell 27" G2722HS IPS 165Hz 1Ms Full HD Adaptive Sync (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
Umarım yardımcı olmuşumdur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı