Acer NitroSense çalışmıyor

Daha fazla  
Acer NitroSense uygulamasını zor bir şekilde kurdum fakat şimdi de çalışmıyor, hiçbir değeri göstermiyor. BIOS'u da güncelledim ama yine de değerleri göstermiyor. Klavye üzerinden de açılmıyor, başlat menüsünden açıyorum. Microsoft Store üzerinden de güncelledim fakat yine de çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-11 013401.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-11 013401.png
    897,2 KB · Görüntüleme: 71
Acer NitroSense uygulamasını zor bir şekilde kurdum fakat şimdi de çalışmıyor, hiçbir değeri göstermiyor. BIOS'u da güncelledim ama yine de değerleri göstermiyor. Klavye üzerinden de açılmıyor, başlat menüsünden açıyorum. Microsoft Store üzerinden de güncelledim fakat yine de çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Model bilgisi verirseniz yaşayan arkadaşlar varsa yazar. Bir de neden zor bir şekilde kurdunuz?

Doğru olması gerekiyor. Kendi sitesinden yükledim zaten sadece açılmıyordu.

Nasıl yaptınız bilmiyorum ama doğru sürüm değildir belki. Üstteki siteden snid numarası bulucuyu indirip snid numaranızla Acer Support'ta arama yapıp oradan en aşağıdaki NitroSense indirmeyi deneyin eğer böyle yapmadıysanız.

Nasıl yaptınız bilmiyorum ama doğru sürüm değildir belki. Üstteki siteden snid numarası bulucuyu indirip snid numaranızla Acer Support'ta arama yapıp oradan en aşağıdaki NitroSense indirmeyi deneyin eğer böyle yapmadıysanız.

Oradan yükledim açılmıyordu sadece. Zaten uygulamanın kendisinde de yazıyor en son sürüm olduğu. Sitesinde son sürüm için uygun BIOS sürümü de vardı onu da yükledim fakat yine olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı