ACER NitroV Intel Core i7-13630H laptop alınır mı?

poten_za

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I5 12400f - Asus B660 Prime B-660 Plus D4 - Zotac 3070 Ti - CM Masterbox TD500 V2 Mesh - 2x16 Netac DDR4 3600mhz - Asus TUF VG27AQ
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçeyi aşıyor ve trendyolda 6 taksit peşine.

Maksimum 42.000 TL oyuncu laptop alacağız. Aşağıda linkteki nasıldır? Yardımcı olursanız sevinirim.

13420H RTX 4050 modelinin bir inceleme videosunda güç tasarruf modunda 500 kadar Wi-Fi gezinme süresi veriyordu cihaz eğer oyun dışında biyerlere götürüp kullanırım dersen pili önemli dersen alınır ama evde masa duracak ve çoğunlukla oyun oynayacağım dersen belki daha iyi modeller bulunabilir onun parasına.

15 yaşında çocuk oyun oynayacak ama en azından madem alıyorum RTX 4060 altına insin istemiyorum. i5 olan Lenovo modelleri genelde 50k civarında. Benim yolladığım i7 13.nesil fakat ısınma ile ilgili evet ben de gördüm. Bugün almam için yardımcı olursanız çok sevinirim.

15 yaşında çocuk oyun oynayacak ama en azından madem alıyorum RTX 4060 altına insin istemiyorum. i5 olan Lenovo modelleri genelde 50k civarında. Benim yolladığım i7 13.nesil fakat ısınma ile ilgili evet ben de gördüm. Bugün almam için yardımcı olursanız çok sevinirim.

Peşin 6 taksit bu da.

7840HS işlemcisi Intel'ler kadar ısınmaz diye tahmin ediyorum hem 16 inç kasa olduğu için ekran kartı da yüksek watt iyi performans verir.

Hatta daha yeni işlemcilisi varmış bin TL fark ile. Bu da 8845HSli bu kesinlikle daha iyi.

7840HS işlemcisi Intel'ler kadar ısınmaz diye tahmin ediyorum hem 16 inç kasa olduğu için ekran kartı da yüksek watt iyi performans verir.

Hatta daha yeni işlemcilisi varmış bin TL fark ile. Bu da 8845HSLI bu kesinlikle daha iyi.

Bunların ekranları berbat, depolama ve RAM olarak da düşük kalıyorlar. Bunların dışında bir eksisi var mı bilmiyorum.

Yani benim masaüstü Intel ama ROG STRIX Ryzen7. Intel olsun istiyorum ama AMD de sorun olmaz sanırım.

Bunların ekranları berbat, depolama ve RAM olarak da düşük kalıyorlar. Bunların dışında bir eksisi var mı bilmiyorum.
Zaten Lenovo 32gb ve 1tb SSD.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı