280W adaptöre sahip ve maksimum 356 nit parlaklık ölçülmüş. Kronik sorununu duymadım bu modelin. Tek bildiğim şey format ekranında bazen depolama birimi görünmüyor. Onunda çok basit bir çözümü var;
280W adaptöre sahip ve maksimum 356 nit parlaklık ölçülmüş. Kronik sorununu duymadım bu modelin. Tek bildiğim şey format ekranında bazen depolama birimi görünmüyor. Onunda çok basit bir çözümü var;
350 civarında yeterli bir ekrana sahip. 330 watt güce sahip, soğutması iyi ancak fanları turboya almadığın zaman çok ısınıyor ekran kartı 150w ve undervoltage yapılamayan 12700h bulundurduğu için. Bilinen kronik sorunu yok, aksine oldukça geliştirilmiş bir model 2021 modeline göre.
350 civarında yeterli bir ekrana sahip. 330 watt güce sahip, soğutması iyi ancak fanları Turbo'ya almadığın zaman çok ısınıyor ekran kartı 150W ve undervoltage yapılamayan 12700H bulundurduğu için. Bilinen kronik sorunu yok, aksine oldukça geliştirilmiş bir model 2021 modeline göre.
Bende bu laptopu almayı düşünüyordum özellikle soğutmasının iyi olduğunu duyduğum için. Fanları Turbo'ya almadığım zamanki sıcaklık değerleri nasıl? Bir video/kaynak var mı bunun hakkında?
Bende bu laptopu almayı düşünüyordum özellikle soğutmasının iyi olduğunu duyduğum için. Fanları Turbo'ya almadığım zamanki sıcaklık değerleri nasıl? Bir video/kaynak var mı bunun hakkında?
Kendim kullanıyorum 3070Ti olanı, ekstrem modda da iyi soğutması ancak normal modda oyun oynarsanız soba gibi oluyor cihaz hocam. Kulaklık ile oyun oynayacaksanız gayet serin cihaz. 40 derece şu an burası ve odamda cam yok ama 85'i geçmiyor turbo ile.