Çözüldü Acer Predator ekran kac nit?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Losethyy

Centipat
Yer
Almanya
Çözüm
280W adaptöre sahip ve maksimum 356 nit parlaklık ölçülmüş. Kronik sorununu duymadım bu modelin. Tek bildiğim şey format ekranında bazen depolama birimi görünmüyor. Onunda çok basit bir çözümü var;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Laptopun detaylı incelemesi: Acer Predator Helios 300 İncelemesi
Video incelemesi ise;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
280W adaptöre sahip ve maksimum 356 nit parlaklık ölçülmüş. Kronik sorununu duymadım bu modelin. Tek bildiğim şey format ekranında bazen depolama birimi görünmüyor. Onunda çok basit bir çözümü var;

Video incelemesi ise;

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu cihazin ekrani kac nit? Guc adaptoru kac watt? Kronik sorunu var mi?
350 civarında yeterli bir ekrana sahip. 330 watt güce sahip, soğutması iyi ancak fanları turboya almadığın zaman çok ısınıyor ekran kartı 150w ve undervoltage yapılamayan 12700h bulundurduğu için. Bilinen kronik sorunu yok, aksine oldukça geliştirilmiş bir model 2021 modeline göre.

3070 Ti olan model 330W adaptör ile geliyor, 3070 modelinde 280W adaptör mevcut.

Video incelemesi ise;

i7 12. nesil rtx 3070 için bu degerler az degil mi? RDR2 mesela?

i7 12. nesil RTX 3070 için bu degerler az degil mi? RDR2 mesela?

Pek değil, duruma göre değişir. Bu durumu etkileyen çok etken var. Ultra ayarlar için kötü değil RDR2 gibi bir oyun için.

350 civarında yeterli bir ekrana sahip. 330 watt güce sahip, soğutması iyi ancak fanları Turbo'ya almadığın zaman çok ısınıyor ekran kartı 150W ve undervoltage yapılamayan 12700H bulundurduğu için. Bilinen kronik sorunu yok, aksine oldukça geliştirilmiş bir model 2021 modeline göre.

Bende bu laptopu almayı düşünüyordum özellikle soğutmasının iyi olduğunu duyduğum için. Fanları Turbo'ya almadığım zamanki sıcaklık değerleri nasıl? Bir video/kaynak var mı bunun hakkında?

Bende bu laptopu almayı düşünüyordum özellikle soğutmasının iyi olduğunu duyduğum için. Fanları Turbo'ya almadığım zamanki sıcaklık değerleri nasıl? Bir video/kaynak var mı bunun hakkında?
Kendim kullanıyorum 3070Ti olanı, ekstrem modda da iyi soğutması ancak normal modda oyun oynarsanız soba gibi oluyor cihaz hocam. Kulaklık ile oyun oynayacaksanız gayet serin cihaz. 40 derece şu an burası ve odamda cam yok ama 85'i geçmiyor turbo ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı