Acer Predator Helios Neo 16 4070 alınır mı?

Bütçe
55000

THALVORN

Centipat
Daha fazla  
Çok fazla model laptop araştırdım ve en son iki model arasında çok kararsız kaldım. Son olarak Acer Predator Helios Neo 16 PHN16-71 modelinde karar kıldım çünkü cihazın kasa kalitesi ortada. Daha da önemlisi, ekranı 2.5k ve Docking Station kullanmak istiyorum. 2 adet Type-C girişi var ve birisi Thunderbolt 4 destekli. Bunlardan dolayı cihazı çok sevdim. Araştırdığıma göre hiçbir sıkıntısı yok; ısınma, ışık sızması ya da güç adaptörünün yetersiz gelmesi gibi durumlar yaşanmamış. Cihaz, 53K'den Acer tarafından garantili şekilde Trendyol tarafından satılıyor. Ne dersiniz, değer mi? Ya da daha iyi öneriniz var mı? (docking station alacağım kesinlikle ve 3 monitör ile beraber kullanacağım.)

Intel Core i7-13700HX
GeForce RTX™ 4070 140W
32GB 4800MHz (2X16)
Ekran 2560 x 1600 165Hz
Maksimum Pil Çalışma Süresi 8 Saat

Bilgileri böyle link olarak böyle de bırakayım bakmak isterseniz.

Gördüğüm kadarıyla öyle ama yine de bakıyorum sonradan pişman olmamak için araştırmak istiyorum direkt bu modelin hiçbir yerde ne videosu ne de yorumu var.
Bütçeniz 65 bin TL bandına çıkmadığı sürece daha iyisi yok dediğim gibi.

Bütçeniz 65 bin TL bandına çıkmadığı sürece daha iyisi yok dediğim gibi.

53 bin TL'ye bile zor çıktım en fazla 55 bin TL'ye çıkabilirim o da gerçekten değecek bir fark olması gerekiyor peki sıcaklıkları ve FPS değerleri hakkında bir bilginiz var mı şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim.

53 bin TL'ye bile zor çıktım en fazla 55 bin TL'ye çıkabilirim o da gerçekten değecek bir fark olması gerekiyor peki sıcaklıkları ve FPS değerleri hakkında bir bilginiz var mı şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim.
Sıcaklık açısından bunu referans alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı şekilde forumda bulunan bu incelemeye de bakabilirsiniz:

Sıcaklık açısından bunu referans alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı şekilde forumda bulunan bu incelemeye de bakabilirsiniz:

Çok teşekkür ederim son olarak benim 2TB M.2 SSD'im var bunu bu cihaza takmak istiyorum sökme durumunda garanti dışı kalıyor mu bir bilginiz var mı?

Sizi çok darladım ama VENTION USB C Docking Station almayı düşünüyorum bununla beraber kasamda kullandığım 3 ekranı, kulaklık, gamepad, mikrofon, harici disk gibi parçaları tek Type-C girişinden kullanmak istiyorum ne dersiniz iş görür mü bu cihaz için.

Açıkçası docklar hakkında detaylı bilgim yok, modelin durumu nedir bilemem ama laptop hakkında Type-C portundan istediği 10 Gbps gücü verebilecektir yeterli kabloyla bunu söyleyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı