Acer Predator Helios Neo 16 alınır mı?

Pil hangi modda? Yüksek performans alın. Turbo'ya da oyun modunda zaten yüksek performans çalışması lazım.
Hayır for ite yok belki yarın denerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benzer Aorus Fortnite 60-100 arası alması lazım en az.

gcc dan auto panel refresh rate'i acmistim ondan kisitliymis fps

Ohh. Sorun çözüldü yani. Bu harika. Genel olarak memnun musun cihazdan?

Pil hangi modda? Yüksek performans alın. Turbo'ya da oyun modunda zaten yüksek performans çalışması lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

bende performans modunda ai boost gamingte 50-60 arasi zorluyor
dlss performance'a alinca 70-80 arasina cikiyor
valoda hala 158 sinirli

bende bu ayarlarda bile 170 falan maks goruyor
performans cok dusuku ki yine 158 sabitledi ama arka planda olunca artiyor fps kisitlama kalkiyor tekrar girince yine 158

Ohh. Sorun çözüldü yani. Bu harika. Genel olarak memnun musun cihazdan?
modu balanced'e aldim nvidia control panelden dedigin islemci bilmem ne seyini yaptim sonra max frame rate'i ellenmemis olsada off yaptim fps sabitleme sorunu cozuldu valoda max ayarlarda 160fps ortalama aldim en dusuk ayarlarda 350 ortalama falan
fortnite dlss performance modunda dusuk ayarlarda 200 fps bile goruyor ama direkt performance ( fps artirmak ) modunda en dusuk ayarlarda 160 ortalama fps aldim

Son düzenleme:
Sorun biraz çözülmüş. Basit yazılım sorunu o belli. Ürünün gerçek gücünü görmek için AAA bir oyun yükle. Cihaz fişte takılı mı?

Sorun biraz çözülmüş. Basit yazılım sorunu o belli. Ürünün gerçek gücünü görmek için AAA bir oyun yükle. Cihaz fişte takılı mı?
evet fiste
destiny 2 indiriyorum o zaman bakalim

Bendeki 4K değerler bu şekilde. Oyun modunu kullandım. Üşenmedim senin için oyun yükledim. Sen oyun modu açınca yine dalgalı FPS mi aldın? Teoride benden daha yüksek ya da benzer alman lazım.
ne kadar tesekkur etsem azdir
yas kac

Beğendiysen ürünü çok mutlu olurum gerçekten. Parasını fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum. Yaşadığın sorunlar basit ve çözümsüz değil. Yazılımsal sorunlar. Zamanla çözersin. Yaş yolun yarısına doğru gidiyor :)

Beğendiysen ürünü çok mutlu olurum gerçekten. Parasını fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum. Yaşadığın sorunlar basit ve çözümsüz değil. Yazılımsal sorunlar. Zamanla çözersin. Yaş yolun yarısına doğru gidiyor :)
Beğendim
Yardımın için çok teşekkür ederim :*

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı