Acer Predator Helios Neo 16 alınır mı?

Bunu tam anlamadım. RGB sürekli otomatik çalışır zaten. Hangi tuşa basılı tutup açılıyor?

Dostum 😅 bu iyi bir şey meraklanma. SSD sağlığı, döngü sayısı, sıcaklık vs takip edebilirsin.

Gece gece ne stres yaşamışsın. Cevabını kendin bulmuşsun zaten. İçindeki yapay zeka pil gücünde çalışırken(batarya performansı için) otomatik 4070 devre dışı bırakmış. Her şey yolunda. İstersen kapatılabilir o sanırım.
FN+F12 sanırım AI yazan tuşa basarsan profil geçimi yapabilirsin. Turbo modu, oyun modu vs.
Gigabyte contorl Center içinden tüm güncellemeleri yaptın mı?
Ekran resminde gördüğüm kadarıyla 60Hz kullanıyorsun. Ayarlar ekran kısmından yükselt onu. Yine ayarlar kısmında HDR açabilirsin. Dhaa parlak ekran ve daha canlı renkler görürsün. Oyun yükledin mi hiç? Nasıl performans? Beğendin mi ürünü?
Senin tüm işin contorl Center üzerinde. Oyun modu, Turbo, AI mod seçebilirsin. Fan hızı seçebilirsin. Panel renk kalitesi seçebilirsin. Korkma ve her şeyi kurcala. Özellikle contorl Center güncellemeleri tamamen yükle.
evet o ekran kartını devre dışı bıraktığında ekran 60hz e düşüyor
Rust indirdim . cod warzone. cs2. pubgç fortnite. beamng drive

Dalgalı şekilde 158 mi? Sabit 158 mi?
Hangi oyun? Belki dikey senkronizasyon açıktır oyun içi ayarlardan. Ya da NVIDIA ayarlarından yine FPS maksimum kare hızı seçili olabilir. Net fikrim yok.

FPS oyunları pek bilmiyorum fikrim yok bu yüzden. Maksimum kaç FPS alıyor? Oyun modu mu kullanıyorsun? Yapay zeka mı Turbo mod mu? Bunlar da fark eder. Hikayeli oyun denedin mi hiç?

FPS oyunları pek bilmiyorum fikrim yok bu yüzden. Maksimum kaç FPS alıyor? Oyun modu mu kullanıyorsun? Yapay zeka mı Turbo mod mu? Bunlar da fark eder. Hikayeli oyun denedin mi hiç?
Balanced modunda kullaniyorum 158den yukari cikmiyor fps
hikayeli oyun denemedim

Oyun moduna çek fark eder. FPS tarzında Turbo mod en iyi seçim.
Fan sesi yüksek çıkacaktır ama. Sen AI modda kullan çoğu zaman en iyi seçimi yapıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun moduna çek fark eder. FPS tarzında Turbo mod en iyi seçim.
Fan sesi yüksek çıkacaktır ama. Sen AI modda kullan çoğu zaman en iyi seçimi yapıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

deneyelim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı