Acer Predator Helios Neo 16 alınır mı?

Çok aradayım. Fark edilebilir bir kalite farkı var mı panel olarak? Açıkçası pek anlamam ama performans her ne kadar daha önemli olsa da görüntünün de iyi olmasını isterim.

Şahsen panel çok önemli değil grafik tasarım ile uğraşmıyorsanız Victus öneririm testine buradan bakabilirsiniz. 45 NTSC olan renk gamutu olarak Victus ile aynı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Limiti olması çok normal çünkü o işlemci çok güçlü bir işlemci olduğundan fazla ısınıyor bu yüzden kısıtlaması var.
Amazon.com.tr 47 ye bu var kalite istiyorsanız bunu alın.
Bence kullanmadigin modelleri cok da tavsiye etmemelisin, tanidigim tonla bilgisayar gurusu sayilabilecek insan var ve Gigabyte laptoplarin esamesi gecmiyor.

Şahsen panel çok önemli değil grafik tasarım ile uğraşmıyorsanız Victus öneririm testine buradan bakabilirsiniz. 45 NTSC olan renk gamutu olarak Victus ile aynı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bence arada cok fark var.

Bence kullanmadigin modelleri cok da tavsiye etmemelisin, tanidigim tonla bilgisayar gurusu sayilabilecek insan var ve Gigabyte laptoplarin esamesi gecmiyor.

Türkiye de popüler bir model değil. Ancak kalite olarak kaliteli bir laptoptur.

Attığınız site dışında aynı fiyata bulamadığım 4070 victusu, bütçemi aşıyor gibi biraz ama.

Bence arada cok fark var.
siz ne önerirsiniz öyleyse bu bütçeye?

Attığınız site dışında aynı fiyata bulamadığım 4070 Victus'u, bütçemi aşıyor gibi biraz ama.

Siz ne önerirsiniz öyleyse bu bütçeye?

Lenovo tavsiyemdir cok marka kullandim en cok memnun kaldigim Lenovo oldu. Model belirtemem cekiniyorum açıkçası en guzeli kendin arastirip karar vermen. Arkamdan kimsenin bela okumasini istemem.

Daha dogrusu soyle soyleyeyim ben 20 yıldır sadece laptop kullanıyorum daha hayatimda kimseye hangi markayi alayim diye sormadim hep kendim arastirdim hem de uzun sure. Ozellikle bir laptopu kullanmamis kimseye bu model iyi mi alayim mi diye sormadim cunku bilemezler kolay kolay. Anca kendileri laptop alacaklardir cok arastirmislardir o zaman bilirler. Cunku laptoplarin ne oldugu oyle 30 dakika test videosundan falan anlasilmiyor alacaksin 6 ay kullanacaksin ancak o zaman iyi ve kotu yonlerini anlayabiliyorsun. Sen sen ol internette tanidigin herkesin fikrine guvenme.

Aldigim laptoplardan bir tanesi haric hicbiri servise dahi gitmedi. O marka da MSI aklinda bulunsun.

Lenovo tavsiyemdir cok marka kullandim en cok memnun kaldigim Lenovo oldu. Model belirtemem cekiniyorum açıkçası en guzeli kendin arastirip karar vermen. Arkamdan kimsenin bela okumasini istemem.

Daha dogrusu soyle soyleyeyim ben 20 yıldır sadece laptop kullanıyorum daha hayatimda kimseye hangi markayi alayim diye sormadim hep kendim arastirdim hem de uzun sure. Ozellikle bir laptopu kullanmamis kimseye bu model iyi mi alayim mi diye sormadim cunku bilemezler kolay kolay. Anca kendileri laptop alacaklardir cok arastirmislardir o zaman bilirler. Cunku laptoplarin ne oldugu oyle 30 dakika test videosundan falan anlasilmiyor alacaksin 6 ay kullanacaksin ancak o zaman iyi ve kotu yonlerini anlayabiliyorsun. Sen sen ol internette tanidigin herkesin fikrine guvenme.

Aldigim laptoplardan bir tanesi haric hicbiri servise dahi gitmedi. O marka da MSI aklinda bulunsun.
attığım lenovo laptop a baktınız mı acaba? Ya da diğer attıklarıma? Öneri yapabilirsiniz tek bir lafla gidip almam ürünü zaten.

Attığım Lenovo laptop a baktınız mı acaba? Ya da diğer attıklarıma? Öneri yapabilirsiniz tek bir lafla gidip almam ürünü zaten.

Cok vakit harcamam lazim bunun icin inan o kadar vaktim yok. Kullandigim urunleri sorsan hemen tavsiye vereyim ama bir bakista cidden iyi mi kotu mu anlayamam. O yuzden sadece marka uzerinden konustum. Ben daha ust modellerini kullandim Lenovo hakkindaki tavsiyem bile isabetsiz cikabilir. Yine de bir bakacağım tabii.

Attığım Lenovo laptop a baktınız mı acaba? Ya da diğer attıklarıma? Öneri yapabilirsiniz tek bir lafla gidip almam ürünü zaten.

Ilk attigin Predator modeli de attigin Lenovo modeli de okey gorundu gozume sen yine icinden geldigi gibi davran. Bir de bu forumdan disariya cikar kendini oyle de bak. Notebookcheck reviewini kesinlikle oku almak istedigin modelin mesela. Cogu modellerin incelemesi oluyor o sitede eski guvenilir bir sitedir.

Uyari : Sozum bu konudan disari forumda hayatindaki en buyuk basarisi laptop tavsiye etmek olan insanlar var ne kadar bilgili gibi gorunurseler gorunsunler aldanma onlara biraz detaya indin mi engelli olduklarini cok rahat anliyorsun cunku. Hiçbir şey bilmiyorlar ve tek yaptiklari guvenilir olmayan uyduruk kaynaklardan tavsiye ettikleri laptoplar hakkinda yanlış bilgi edinip burada yaymak. Hiç abartmiyorum onlarin lafiyla laptop almayi birak tuvalete bile gitmek istemezsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı