Acer Predator Helios Neo 16 PHN16-71 nasıldır?

Bütçe
55-60.000 TL
@smackoo merhaba hocam bende aynı modeli almayı düşünüyorum ama 2K'den 1080P'ye alınca görüntü bozulur mu merak ediyorum. Müsait bir zamanınızda deneyebilir misiniz?

Bilgisayarı Trendyol üzerinden sipariş ettim dostlar, salı/çarşamba gibi gelmesini bekliyorum cevaplarınız için teşekkürler. Kullandıktan sonra deneyimlerimi aktaracağım.

Merhaba hocam. Ben de aynı model bilgisayara sahibim hatta aynı linkten aldım. Bilgisayarın oyun performansı mükemmel, sıcaklık değerleri çok iyi. Ancak herhangi bir oyunu kapattıktan sonra NVIDIA ekran kartından Optimus ekran kartına geçiş yapıyor ve bu geçiş sonrası internette vs gezinirken video izlerken Micro takılmalar yaşıyordum. BIOS güncellemesi yaptım ve bu sorun bayağı bir azaldı gibi ama tam emin değilim. Sen böyle bir sorun yaşadın mı?

Merhaba hocam. Ben de aynı model bilgisayara sahibim hatta aynı linkten aldım. Bilgisayarın oyun performansı mükemmel, sıcaklık değerleri çok iyi. Ancak herhangi bir oyunu kapattıktan sonra NVIDIA ekran kartından Optimus ekran kartına geçiş yapıyor ve bu geçiş sonrası internette vs gezinirken video izlerken Micro takılmalar yaşıyordum. BIOS güncellemesi yaptım ve bu sorun bayağı bir azaldı gibi ama tam emin değilim. Sen böyle bir sorun yaşadın mı?

Evet o sorun var da BIOS'u 1.16 ya mi güncelledin, uzun zamandır bakmıyorum yeni sürüm geldiyse kurayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı