MuratCesmecioglu
Decapat
Daha fazla
Herkese merhaba.
Yurt dışından Acer Predator Helios Neo 16 PHN16-71-79UJ almayı düşünüyorum. Tahmini 31.000 TL'ye gelecek.
PREDATOR HELIOS NEO 16 - PHN16-71-79UJ Tech Specs | Gaming Notebook | Predator | Acer India
Özelliklerinin Özeti
i7-13700HX, 16 GB DDR5, RTX4060 8 GB, 1TB NVMe, 16" LCD
Laptoptan Beklentim
Oyunlarda full+full ultra oynama ya da 300 fps olmazsa oynayamam gibi dertlerim yok. Genellikle Solidworks'de 3D makine çizimi yapıyorum ve PS4 üzerinde oyun oynuyorum. Ancak PS4'e çıkmayan oyun varsa PC'de oynarım.
Almışken uzun süre kullanayım, farklı işlere girersem beni üzmesin istiyorum. Drone'um var, video edit yapabilirim. Unreal Engine 5 yükleyip kurcalarım, localde stable diffusion kurarım gibi fikirlerim var. Bunları yaparken sorun çıkartmasın.
Bulduğum Alternatifler
Dell Gaming G15 5530 -> Satıcıda yoktu, fiyat bilgisine sahip değilim.
Asus Rog Strix G16 -> Bunun RTX4060 modeli 32K TL'ye denk geliyor.
Teşekkürler.
Yurt dışından Acer Predator Helios Neo 16 PHN16-71-79UJ almayı düşünüyorum. Tahmini 31.000 TL'ye gelecek.
- Bu modeli bilen ya da kullanan var mı?
- MUX Switch var mı yok mu bulamadım.
- Bu model yerine aşağıdaki alternatifleri önerir misiniz?
- Benzer fiyata daha uygun model var mıdır?
PREDATOR HELIOS NEO 16 - PHN16-71-79UJ Tech Specs | Gaming Notebook | Predator | Acer India
Özelliklerinin Özeti
i7-13700HX, 16 GB DDR5, RTX4060 8 GB, 1TB NVMe, 16" LCD
Laptoptan Beklentim
Oyunlarda full+full ultra oynama ya da 300 fps olmazsa oynayamam gibi dertlerim yok. Genellikle Solidworks'de 3D makine çizimi yapıyorum ve PS4 üzerinde oyun oynuyorum. Ancak PS4'e çıkmayan oyun varsa PC'de oynarım.
Almışken uzun süre kullanayım, farklı işlere girersem beni üzmesin istiyorum. Drone'um var, video edit yapabilirim. Unreal Engine 5 yükleyip kurcalarım, localde stable diffusion kurarım gibi fikirlerim var. Bunları yaparken sorun çıkartmasın.
Bulduğum Alternatifler
Dell Gaming G15 5530 -> Satıcıda yoktu, fiyat bilgisine sahip değilim.
Asus Rog Strix G16 -> Bunun RTX4060 modeli 32K TL'ye denk geliyor.
Teşekkürler.