Elektronik Acer Predator Helios Neo 16 RTX4060 43.699 TL

Ben de biliyorum oyuncu laptoplarının aşırı gürültülü olduğunu ama arkadaşta bulunan Nitro laptopın ses seviyesi cidden ayrı bir seviyede. Çok sesli.

Çok fazla laptop denedim, yük altında inanın sessiz olan çok nadir. Donanıma göre değişiyor. Sessiz dediğim diğerlerine kıyasla elbette ama geneli kulaklıksız oldukça rahatsız eder.

Çok fazla laptop denedim, yük altında inanın sessiz olan çok nadir. Donanıma göre değişiyor. Sessiz dediğim diğerlerine kıyasla elbette ama geneli kulaklıksız oldukça rahatsız eder.

En baba ROG dediğimiz cihazları da deneyimledim ben onlarda bile bir ses duyuyorsunuz. Yük altında zaten laptoplar o daracık alanda bile yine iyi soğutuyor bence :D

Son düzenleyen: Moderatör:
En baba ROG dediğimiz cihazları da deneyimledim ben onlarda bile bir ses duyuyorsunuz. Yük altında zaten laptoplar o daracık alanda bile yine iyi soğutuyor bence :D

Böyle bir donanım sessiz soğuması henüz için pek olası görünmüyor zaten. Zamanla göreceğiz teknoloji geliştikçe.

Büyük bir firma ve oldukça çok satış yapıyor. Kusursuz ürün veya satıcı olmaz. Talep büyük olunca onun yanında yaşanan problemler de çok gibi gelebilir fakat şu tablo biraz fikir verir:

Eki Görüntüle 2297681

N11'e bu konuda pek güvenmemek lazım. Bu zamana kadar hep hüsrana uğradım 5 yıldızlı satıcıları bile sorunlu çıkıyor. Referans olarak gösterilmesini pek doğru bulmuyorum bu sitenin :).

N11'e bu konuda pek güvenmemek lazım. Bu zamana kadar hep hüsrana uğradım 5 yıldızlı satıcıları bile sorunlu çıkıyor. Referans olarak gösterilmesini pek doğru bulmuyorum bu sitenin :).

Tersine benim de hiç dilim yanmadı N11 tarafından. Ne eski hali ne de satın alım sonrası. Satıcıları iyi araştırdıktan sonra problem olmadı benim için.

Nit değeri kaç?

500 nit.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı