Acer Predator helios Neo 16 vs HP Omen 17

Bütçe
60000

Zehelit

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, aşağıdaki 2 ürün arasında kaldım. Acer olan laptop çok ısınıyor deniliyor, bu konuda çok fazla şikayet var. HP'nin işlemcisi ise Acer'e oranla daha kötü onun için karar veremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Acer al geç HP'nin hiçbir ürününe bakmaya bile değmez.

Hocam ben de Helios 16'yı yeni aldım, birkaç gün oldu alalı. Aslında biraz daha kullandıktan sonra burada bir inceleme de çıkarmayı düşünüyordum. Şu anki yaptığım testlerde vs bilgisayar gayet de iyi bir performans gösterdi ve gayet de memnunum. Ekran kalitesi, hoparlör kalitesi klavye... Hepsi mükemmel denilebilecek derecede. Fakat yaz aylarında ekstra bir soğutma yanına alınsa daha iyi olabilir. Alttan da ek bir destek soğutma ile ısınma sorunu gibi bir probleminiz de kalmaz.

Ayrıca şunu da eklemek isterim, bilgisayar zaten yeterince güçlü günümüzdeki çoğu uygulama ve oyunu çok rahat kaldırabiliyor. R6'de mesela bir deneme yaptım GPU sadece %5 kullanılıyor max ayarlarda. Yani onun için aşırı bir ısınmanın da olacağını pek düşünmüyorum.

Hocam ben de Helios 16'yı yeni aldım, birkaç gün oldu alalı. Aslında biraz daha kullandıktan sonra burada bir inceleme de çıkarmayı düşünüyordum. Şu anki yaptığım testlerde vs bilgisayar gayet de iyi bir performans gösterdi ve gayet de memnunum. Ekran kalitesi, hoparlör kalitesi klavye... Hepsi mükemmel denilebilecek derecede. Fakat yaz aylarında ekstra bir soğutma yanına alınsa daha iyi olabilir. Alttan da ek bir destek soğutma ile ısınma sorunu gibi bir probleminiz de kalmaz.
Bu Neo 16 olan versiyonu ama arasında fark var mı

Bu Neo 16 olan versiyonu ama arasında fark var mı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı